Mindfulmad.dk

LCHF - sundhed uden afsavn

  • Hjem
  • Om/kontakt
  • LCHF og diabetes
  • Opskrifter

Anmeldelse: Æg – en kogebog af Anne Larsen

29/09/2016 By Dorrit Nørgaard

Anmeldelse af Anne Larsen ÆG

“ÆG” af Anne Larsen Fadl’s Forlag (teksten indeholder affiliat links)

Jeg har fået tilsendt et anmeldereksemplar af Anne Larsens kogebog “ÆG” der udkommer i morgen fredag den 30. september 2016 på Fadl’s forlag.

Anne Larsen har skrevet en hyldest til ÆG. I bogen “ÆG” fortæller  Anne Larsen om ægget og dets egenskaber. Æg kan jævne, tykne og creme. Bogen indeholder 75 lækre og inspirerende opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, desserter, snacks og bagværk, der alle tager afsæt i ægget. Du kan finde bogen her.

Budskabet er at, æg er god sund og nærende, mad der er tilgængelig for alle. Anne Larsen viser os nogen af de mange måder, man kan anvende æg på og viser at æg kan spille en rolle i alle dagens måltider.

anmeldelse af anne larsen æg

Opskrifter med æg..

Anne Larsen udsendte sin første bog i 1997, hvor hun med stor succes lærte os allesammen at spise fedtfattigt. Nu anmelder jeg så én af hendes bøger på en LCHF blog. Anne Larsen er ikke så fedtforskrækket mere. Jeg har selv lavet Anne Larsens fedtfattige retter og hun har altid lavet forrygende velsmagende mad. Anne Larsen har også styr på klassikerne. Hun giver os sine versioner af klassiske retter med æg, lige fra Æg Benedict til Sol ovre Gudhjem. Har du ægte saucer på din bucket-list, eller skiller din Bearnaise, så er der også et nyttigt afsnit for dig. Anne Larsen gennemgår alle de klassiske måder at tilberede et æg på, samt et par frække nye måder, som du kan hygge dig med. Opskrifterne er bygget op om få gode ingredienser, så ægget kommer i super godt selskab. Bredden i bogen er skøn. Den favner opskrifter med æg til enhver lejlighed og pengepung.anmeldelse anne larsen æg

Førstehånds indtrykket..

Bogen er en lækkerbisken i sig selv. Den er smuk, lækkert indbundet og signalerer: “Mig skal du bruge i mange år” Bogen er ikke særlig tekst tung og er skrevet med få velvalgte ord. Den er logisk opbygget med afsnit omhandlende de forskellige måltider på døgnet. Som en ekstra skøn detalje, er den udstyret med 2 bogbånd, et i gult og et i hvidt. Opskrifterne er lette og overskuelige at følge. Billederne er smukke og enkle, lækre at se på og giver læseren en fornemmelse af “at det her kan jeg også godt lave”.

anmeldelse anne larsen æg

Hvad synes jeg om bogen ÆG..

Jeg er vild med den. Jeg har bladret i den et par gange om dagen. siden jeg modtog den for en uge siden. For det første, kan jeg godt lide at se på billederne, de er enkle og uden en masse unødigt diller daller. Ved hver opskrift, er der en lille “mad-nørdet” kommentar, som man kan blive klog af. Jeg kender en del af opskrifterne fra min barndom, men havde bare havde glemt dem. Der er også mange fortolkninger af klassikere som jeg får lyst til at lave. Vigtigst af alt, minder bogen mig om, at hvis jeg bare har æg, så kan jeg altid lave et måltid, der er sundt og nærende.

Sådan kommer jeg til at bruge den:

Jeg ved, jeg kommer til at bruge bogen, når jeg ikke har fået købt ind og der kun er 4 æg i køleskabet. Jeg kommer også til at bruge den som inspiration, hvis jeg vil lave noget enkelt og delikat, hvor der er kælet for detaljen. Æg og LCHF hænger for mange uløseligt sammen og de fleste af bogens opskrifter, vil du kunne bruge direkte som LCHF mad. Kort sagt, det er en brugbar og inspirerende kogebog, af den slags man virkelig kan lave mad efter. – Og så dufter den på den helt rigtige måde af kvalitetsbog <3

Fakta:
Forfatter: Anne Larsen
Fotograf: Line Klein
Vejl. pris: 329,-
Sideantal: 213
Forlag: Fadl’s

anmeldelse anne larsen æg

 

Print Friendly, PDF & EmailPrinter venlig
(Visited 876 times, 4 visits today)

Skrevet i: LCHF Tags: æg, kogebøger, lchf

« Husets LCHF lasagne
LCHF madplan uge 40 »

Om mig

Jeg blogger om lækker mad, tips, tricks og tanker for alle, der ønsker at begrænse deres indtag af kulhydrater. Det kan være i forbindelse med vægttab, stabile blodsukre for diabetikere, eller bare generelt velvære. Mit håb er at denne side kan være med til at gøre overgangen lettere og mere overskuelig for dem der ønsker sig at følge denne vej.

Read More…




Madplaner

Striks LCHF

Dressing til grill

Tomatdressing

gå til opskrift LCHF hvidt brød

LCHF franskbrød

gå til opskrift Omelet med champignon og ost

Omelet med champignon og ost

gå til opskrift Creme fraiche dressing med purløg og bacon

Creme fraiche dressing med bacon og purløg

gå til opskrift striks cheeseburgersuppe

Striks cheeseburgersuppe

gå til opskrift Lun panini med grønt

Lun panini med grønt - striks

gå til opskrift

Mindfulmad på facebook

WordPress booking calendar

Populære indlæg

Copyright© 2023 · mindfulmad.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR