Tror nok disse små djævle oprindeligt blev opfundet af grill-folket. – Chili – ost – kød – mere ost – pakket ind i mere kød – what’s not to like? De er en virkelig god LCHF snack/forret/grill-tilbehør.
2 portioner a’ 4 stk.
Ingredienser
- 4 friske jalapenos
- 20 gram hvidløgs-flødeost
- 1 kålpølse (kan erstattes med 8 cocktailpølser, for dem der vil have flere carbs)
- 4 skiver modnet cheddar
- 8 skiver bacon
Sådan gør du.
- halver dine jalapenos, jeg beholder stilkene på, det ser pænt ud
- skrab kernene ud med en teske
- put en klat hvidløgs-ost i. (ikke for meget, det løber bare ud) – køb én eller rør din egen
- halvér din kålpølse og del den igen på langs, så du har 8 dele
- put pølse i dine halve jalapenos
- læg en halv skive cheddar ovenpå
- rul hver jalapeno ind i et stykke bacon – ikke for løst, men så det sidder til og holder sammen på det hele
- lægges i et ildfast fad
- opvarm ovnen uden varmluft til 200 grader
- sæt fadet ind og lad dem hygge sig i ca. 25 min, eller til baconen er helt sprød, som du kan lide den
Passer rigtig godt sammen med en kold øl (hvis du er til carbs) eller til et godt glas vin! Du blive med garanti helt glad i munden!
Prøv eventuelt også at lave avocado med bacon
(Visited 2.129 times, 7 visits today)
Skriv et svar