Hvis jeg skal være helt ærlig, så bliver det ikke til særlig mange snacks her på matriklen. Men det hænder da, at jeg får bikset noget sammen, som jeg tænker der kunne være velegnet som snack. Disse avocado bacon snacks opstod oprindeligt ikke som snacks, men mere fordi jeg ikke gad lave guacamole til en chili-ret vi skulle have til aftensmad i en weekend. Henrik er ikke begejstret for avocado, med mindre det har fået en overhaling og så kom jeg i tanke om et billede jeg havde set på nettet og avocado bacon snacken blev sat i produktion.
Jeg brugte:
- 300 g avocado – vejet uden sten og skræl
- 150 g bacon i skiver
- lidt taco krydderi til drys
Sådan gør du:
- skær avocadoen over
- tag stenen ud
- skær avocadoen i både 3-4 ud af hver halve
- fjern skrællen fra bådene
- halvér baconskiverne
- vikl dem om avocado-bådene
- lægges på bagepapir
- drys med taco krydderi
- sættes i en 200 grader varm ovn ved varmluft
- bages 15-20 min – eller til du synes baconen tilpas sprød ud
Vi spiste dem som sagt til en chili-ret. Den var sørme stærk, så det fungerede rigtig godt med avocadoen til at tage toppen af ildebranden. Jeg tænker også de kan bruges som tilbehør til andre retter og de er helt oplagte som en mættende snack. Dagen efter spiste vi resten kolde – de smagte også godt.
Skriv et svar