Indlægget indeholder affiliate links.
Har du endnu ikke fået købt dig en slowcooker, så ved jeg du kan finde dem her. Vores sorte gryde har været fremme igen, denne gang til en ordentlig gang bolognese. Bolognese bliver bedst, hvis man lige bruner kødet, men man behøver ikke gøre det samme dag som man sætter det over, man kan sagtens gøre det dagen før.
7 portioner:
Du skal bruge:
- 200 g bacon i tern
- 500 g hakket oksekød
- 500 g hakket svinekød
- 200 g bladselleri
- 100 g forårsløg
- 100 g rød peberfrugt
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk tomatpuré
- 2 dl rødvin eller bouillon af en art
- 1 tsk timian
- 1 tsk oregano
- 1 tsk basilikum
- salt og peber
Sådan gør du:
- steg baconen gem baconfedtet til at stege dit kød i
- brun oksekødet i baconfedt
- brun svinekødet i baconfedt
- skær bladselleri i små tern
- hak forårsløg fint
- skær peberfrugt i små tern
- pres/riv hvidløg
- kom alt i din crockpot/ slowcooker
- krydder med en lille smule med salt og peber
- tænd gryden på low og sæt timeren på 8 timer.
Vi spiste bolognesen med spidskålspasta og lidt reven parmesan. Bolognesen kan også danne base for rigtig mange andre super lækre retter, så det er det rene guld at have i fryseren, hos os er det altid hurtigt brugt op, men pyt med det, når det er så nemt at lave.
Data fra Madlog for 1 portion uden tilbehør:
Energi: 361 kcal. Protein: 35 g. Kulhydrat: 5,9 g. Fedt: 20 g.
Når der er affiliate links i en tekst på bloggen, betyder det at bloggen tjener en lille kommision, hvis du køber noget via et af vores links. Dette koster ikke ekstra for dig. På denne måde er du med til at støtte driften af bloggen og det er nemt for dig at finde frem til produkter vi omtaler. Vi omtaler kun produkter, vi bruger i vores dagligdag og vi henviser kun til shops, hvor vi selv jævnligt handler.
Skriv et svar