Mindfulmad.dk

LCHF - sundhed uden afsavn

  • Hjem
  • Om/kontakt
  • LCHF og diabetes
  • Opskrifter

Grøn bønnemos

17/08/2016 By Dorrit Nørgaard Skriv kommentar

Grøn bønnemos

Den grønne bønnemos er ikke kun forrygende festlig og grøn. Den er også en af hverdagens virkelig hurtige og velsmagende løsninger på de evige tilbehørs-udfordringer som mange nye LCHF’ere dagligt står i. Mad der er grønt på denne måde kan få selv den brunette sovs til af virke appetitlig.

3 portioner

Du skal bruge:

  • 650-750 g grønne bønner
  • 1/2 dl piskefløde
  • en klat smør, enten almindelig eller med hvidløg
  • eventuelt lidt krydderurter til pynt
  • salt

Grøn bønnemos

Sådan gør du:

  • tjek bønnerne for stilke der ikke er nappet af
  • kog dem i letsaltet vand i 5 min
  • kom smør klat og fløde i
  • blend dem godt med en stavblenderen
  • smag til med salt

Prøv at finde nogen bønner, der ikke er alt for grove, de er nemmere at blende, men ellers bare giv dem en ordentlig omgang. Den første gang jeg lavede bønnemosen, have jeg ingen hvidløgs smør, så jeg smeltede lidt smør på panden og pressede et fed hvidløg ned i. Hvidløget skal ikke blive brunt, men når det bliver rørt ud i det smeltede smør, aktiveres aromaerne og du slipper for hvidløgsklumper i mosen. Vi spiste mosen til hvidvinsmarineret kylling. Jeg stegte lidt hele grønne bønner på banden og dryssede dem ovenpå mosen, for at give retten lidt bid og struktur.

Gørn bønnemos

 

 

Print Friendly, PDF & EmailPrinter venlig
(Visited 3.942 times, 21 visits today)

Skrevet i: Comfort food, LCHF, Tilbehør, Ultra hurtigt Tags: fastfood, tilbehør

« Bagt blomkål
LCHF madplan uge 34 »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Om mig

Jeg blogger om lækker mad, tips, tricks og tanker for alle, der ønsker at begrænse deres indtag af kulhydrater. Det kan være i forbindelse med vægttab, stabile blodsukre for diabetikere, eller bare generelt velvære. Mit håb er at denne side kan være med til at gøre overgangen lettere og mere overskuelig for dem der ønsker sig at følge denne vej.

Read More…




Madplaner

Striks LCHF

Dressing til grill

Tomatdressing

gå til opskrift LCHF hvidt brød

LCHF franskbrød

gå til opskrift Omelet med champignon og ost

Omelet med champignon og ost

gå til opskrift Creme fraiche dressing med purløg og bacon

Creme fraiche dressing med bacon og purløg

gå til opskrift striks cheeseburgersuppe

Striks cheeseburgersuppe

gå til opskrift Lun panini med grønt

Lun panini med grønt - striks

gå til opskrift

Mindfulmad på facebook

WordPress booking calendar

Populære indlæg

Copyright© 2022 · mindfulmad.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR