Jeg har videreudviklet lidt på grøntsags-wrappen. Det er én af de ting som vi begge har gevaldig lyst til at spise i tiden. Samtidig har der været mange billeder i spil i LCHF grupperne af eighties brugt som brød i toast. Eighties har jeg ikke rigtig lært at holde af endnu, men det kan være det kommer. Men hvorfor skulle ostetoast-ideen ikke også kunne overføres til en wrap?
Du skal bruge:
- 1 broccolibund, du finder opskriften her
- 1 tsk dijon sennep
- et par skiver ost som er god at smelte
- et par skiver skinke
- salatgrønt efter eget valg
- mayo
Sådan gør du:
- smør broccolibunden med sennep
- læg osten ovenpå
- kom skinken ovenpå osten
- sæt broccolibunden i ovnen i 5 min ved 200 grader uden varmluft, osten skal bare smelte – ikke tage farve
- gør imens dit salatgrønt klar, jeg brugte salat, radisse, tomat, agurk og rødløg, men du ved selv hvad du kan lide i din sandwich
- læg salatgrønten ovenpå den lune broccolibunden og giv det lidt mayo
- placer salat og mayo, så du kan vippe broccolibunden hen over, når du skal rulle, så får du ikke mayo på fingrene, rul wrappen ind i bagepapir eller madpakkepapir og luk i den ene ende, så du har styr på herlighederne
Denne version af wrappen gav mig virkelig sandwich-fornemmelser! Da jeg stod og lavede den, ønskede jeg mig den dobbelt så stor, fordi den så så god ud. 2/3 nede i den ramte jeg så muren og måtte gemme resten som en snack lidt senere. Kæresten rullede sig én med kold ost og skinke til madpakken næste dag, den var han også gevaldig tilfreds med. Han meldte også om mæthed, selvom han er lidt mere hardcore end mig. Broccolibunden var forsøgsvis opdateret med et drys af sesamfrø på den ene side, det blev den bestemt ikke ringere af.
Skriv et svar