Denne café klassiker får man de fleste steder i 3 lag. Det er ikke videre praktisk og det ødelægger lidt formålet med en sandwich, da den er umulig at tage op og spise. – Men altså det ser rasende godt og eksklusivt ud, så jeg hopper med på bølgen og laver den som LCHF club sandwich. Dette er en sag, du skal bruge kniv og gaffel til.
2 stk
Du skal bruge:
- 6 sommer grøntsagsfladbrød
- ca. 60 g kyllingebryst i skiver
- 4 skiver bacon
- 6-8 skiver tomat
- ca. 8 skiver agurk
- 4 salatblade på størrelse med dine fladbrød
- karry dressing
Sådan gør du:
- bag dine fladbrød
- lav din karry dressing
- start med at stege dit bacon sprøde og dryp af på fedtsugende papir
- læg salat på dit fladbrød
- læg kyllingebryst ovenpå
- giv kyllingebrystet en god klat karry dressing
- læg tomat i skiber ovenpå kyllingebrystet
- læg dit næste fladbrød ovenpå
- kom en god klat karrydressing ovenpå fladbrødet
- læg agurkeskiver på
- læg løgringe på
- læg sprødstegt bacon på
- læg et salatblad på
- afslut med et fladbrød
Jeg brugte færdigkøbt kyllingebryst i skiver, men du kan naturligvis bare selv tilberede det, hvis du foretrækker det. Jeg satte en bambus cocktail-pind i sandwichen, det gør at du kan skære af din sandwich uden,at den vælter totalt, det var egentlig en meget god løsning. Vi spiste sandwichen til aftensmad og blev rigeligt mætte. Hvis du er lidt mere småt spisende, kan du nøjes med at lave den med 2 fladbrød – det gør jeg nok til mig selv næste gang.
Skriv et svar