Mindfulmad.dk

LCHF - sundhed uden afsavn

  • Hjem
  • Om/kontakt
  • LCHF og diabetes
  • Opskrifter

LCHF madplan for uge 46

08/11/2015 By Dorrit Nørgaard Skriv kommentar

LCHF madplan uge 46

Uha, det tog lidt længere tid at sove idag end planlagt – men nu er næste uges madplan klar og uge 46 kan bare komme an. Jeg forsøger at linke til relevante opskrifter – når jeg ikke linker til en opskrift – så er det fordi opskriften kun eksisterer som en idé i mit hoved og så kommer den som regel på bloggen senere, – hvis det smagte godt altså 🙂

MANDAG: Dorrit har aftenarbejde, Henrik laver hurtig mad – som i virkelig hurtig..

Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød

Frokost: Henrik og Dorrit – resten af søndagens dukkah kylling med “tøm grøntsagsskuffen” til

Aftenmad: Lynhurtigt græsk fiskefad

Hvis de ikke har friske rå marinerede rejer i Rema, så plejer jeg at have nogen i fryseren. De er færdig på få minutter og smager vildt godt.

LCHF lynhurtigt græsk fiskefad

TIRSDAG:

Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød  med ost.

Frokost: Henrik: Rester af lynhurtigt græsk fiskefad. Dorrit: spiser på arbejde.

Aftensmad: Squashnudler med carbonara sauce (opskrift kommer på blog, hvis den bliver god)

Nu hvor jeg selv synes jeg har fået tjek på at lave squashnudler – og de er blevet sådan som jeg vil have dem, så tør jeg godt vove mig ud i en klassisk carbonara – måske skal vi have en lille forret også – hvis jeg skruer ned for Henriks protein, så taber han sig og det trænger han ikke til.

ONSDAG:

Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit:-  æggelatte og chia-knækbrød med ost

Frokost: Henrik rester fra aftensmaden i går og Dorrit: Paleobrød med pålæg

Aftensmad: Moussaka (opskrift kommer på bloggen hvis den bliver god)

 

TORSDAG:

Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød  med ost.

Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden. – Dorrit: rester fra aftensmaden

Aftensmad: Fyldt mørbrad på grøntsagsbund.

Mørbrad en af livretterne herhjemme. Man kan sagtens fylde mørbradden dagen før – jeg plejer at starte med at lægge vita vrap på bordet – så seranoskinke der overlapper oven på vitavrappen, herefter den opskårne mødbrad, som så fyldes. Ved hjælp af filmen rulles skinken fast om mørbradden. Filmen lukkes i enderne med en knude og så lægges mørbradden i køleskabet. Den må gerne ligge i nogen timer, den bliver fuldstændig svejset sammen og jeg bruger aldrig snor eller kødnåle til at holde den lukket.

 

FREDAG: 

Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød  med ost.

Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.

Aftenmad: Græsk bøf med fetaspinat og græsk salat Dessert: Eksperimenter med konfekt – skal bruge lidt mere af min store pose med chokolade sødet med stevia, som jeg har fået indkøbt

Fredag aften, er altid sådan en hyggelig aften. Ugens arbejde er slut og jeg prøver at gøre lidt ekstra ud af maden, eller vælge en ret én af os særlig godt kan lide. I dag er det mig der får opfyldt mit ønske. Jeg har glædet mig til at skulle spise denne ret igen, lige siden jeg lavede den første gang. Jeg elsker simpelthen cremet spinat med feta go Henrik elsker hakkebøf, så vi bliver nok begge to glade.

LCHF græsk bøf med fetaspinat

 

LØRDAG:

Morgenmad: Henrik og Dorrit: husets standard morgenmad med chia knækbrød eller måske kogte æg

Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.

Aftensmad: Langtidsstegte andelår med rødkålssalat med hindbærdressing

Egentlig en temmelig enkelt menu – andelårene passer sig selv og rødkålssalaten er hurtig lavet og den er altså vildt festlig, den skal vi have Juleaften. Jeg tager den med ud til mine svigerforældre, der er så søde at invitere. Vi skal rejse til Australien tidligt næste morgen og jeg skal arbejde Juleaftensdag, så der bliver sikkert nok at se til. Men dressingen kan jeg lave dagen i forvejen og så tager det ikke særlig lang tid lige at hakke rødkålen

LCHF Rødkålssalat med hindbærdressing

SØNDAG: 

Morgenmad: Henrik og Dorrit:  husets standard morgenmad med chia knækbrød eller måske kogte æg

Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.

Aftenmad: Karbonader  paneret med parmasan og mandelmel– vi tømmer grøntsagsskuffen til.

De sidste par gange jeg har haft karbonader på madplanen er der kommet noget i vejen, så vi ikke har fået det alligevel, men mon ikke det lykkes denne gang.

Afslutning på ugen – grøntsagsskuffen tømmes 🙂

 

Print Friendly, PDF & EmailPrinter venlig
(Visited 379 times, 4 visits today)

Skrevet i: Madplaner Tags: lchf, madplan, planlægning, vinter

« LCHF orangetrøfler
Sød dukkah med kokos »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Om mig

Jeg blogger om lækker mad, tips, tricks og tanker for alle, der ønsker at begrænse deres indtag af kulhydrater. Det kan være i forbindelse med vægttab, stabile blodsukre for diabetikere, eller bare generelt velvære. Mit håb er at denne side kan være med til at gøre overgangen lettere og mere overskuelig for dem der ønsker sig at følge denne vej.

Read More…




Madplaner

Striks LCHF

Dressing til grill

Tomatdressing

gå til opskrift LCHF hvidt brød

LCHF franskbrød

gå til opskrift Omelet med champignon og ost

Omelet med champignon og ost

gå til opskrift Creme fraiche dressing med purløg og bacon

Creme fraiche dressing med bacon og purløg

gå til opskrift striks cheeseburgersuppe

Striks cheeseburgersuppe

gå til opskrift Lun panini med grønt

Lun panini med grønt - striks

gå til opskrift

Mindfulmad på facebook

WordPress booking calendar

Populære indlæg

Copyright© 2023 · mindfulmad.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR