Mindfulmad.dk

LCHF - sundhed uden afsavn

  • Hjem
  • Om/kontakt
  • LCHF og diabetes
  • Opskrifter

LCHF madplan uge 10

06/03/2016 By Dorrit Nørgaard 4 kommentarer

LCHF madplan uge 10

En weekend med snevejr! Hvad sker der lige for det?? Men så er der jo god grund til at gå lidt i køkkenet og hygge og måske tage en lur på sofaen, tænde stearinlys, læse blade og skrive blog. Det er nu også meget hyggeligt. Nu har vi barslet med ugens LCHF-madplan, vi glæder os selv til at spise os igennem den 🙂

MANDAG:

Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle

Frokost: Henrik og Dorrit Rester fra søndagens aftensmad

Aftensmad: Husets Meatza

Meatza kan sagtens laves i forvejen – jeg synes det er nemmest at lave individuelle bøffer, stege dem go gøre dem klar så de bare skal 15-20 min i ovnen med topping på.

LCHF meatza

TIRSDAG:

Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød  med ost.

Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden. Dorrit: spiser på arbejde.

Aftensmad: Spansk kylling med blomkålsris

Har lyst til at lave f.eks kyllingeoverlår i fad med tomat, hvidløg, oliven – spises med blomkålsris med ristede mandelflager. – Måske bliver det en opskrift.

LCHF madpakkeboller

ONSDAG:

Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:-  æggelatte og chia-knækbrød med ost

Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden

Aftensmad: Laksesteaks med sauce mousseline og grøntsager.

Jeg laver ofte sauce mousseline i stedet for hollandaise og bearnaice. Den er svær at ødelægge og kan godt varmes forsigtigt op dagen efter. Man kan bruge den til at gratinere med og smagsmæssigt står den heller ikke tilbage. Så selvom det måske ikke lyder sådan, så betragter jeg faktisk det her som let og hurtig aftensmad, og man kan få brugt sine grøntsagsrester.

LCHF Sauce

TORSDAG:

Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.

Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden

Aftensmad: Svinekoteletter med spinat og ost – hertil smørstegte champignons og grønt.

Jeg har længe villet have denne ret på madplanen – for det første fordi det smager godt, men også fordi det er sådan en smuk ret. Jeg synes den gør sig fint som gæstemad. Man kan variere tilbehøret helt efter årstid og sult.

LCHF koteletter med spinat og ost

FREDAG: 

Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød  med ost.

Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.

Aftenmad: Suk! ingen fredagstapas i dag. – jeg skal på arbejde, så Henrik tager sig nogen paleo-madder. Hvis jeg kan nå det, laver jeg en leverpostej, som han kan bage.

LCHF Leverpostej

LØRDAG: 

Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød  med ost.

Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.

Aftensmad: Aftensmaden skal være hurtig og nem, så jeg laver den klar fredag. Det bliver noget mexikansk-inspireret-et eller andet i et fad, som jeg kan gøre klar dagen i forvejen, drysse med lidt taco-krydderi og så skal det bare i ovnen og gratineres.

LCHF taco

SØNDAG: 

Morgenmad: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød  med ost.

Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.

Aftenmad: Henrik er alene hjemme, så han skal have hotdog – vi har godt nok en aftale om at han ikke må spise hotdog uden mig (fordi jeg elsker det) men i dag har han dispensation.LCHF hotdog

 

Print Friendly, PDF & EmailPrinter venlig
(Visited 583 times, 1 visits today)

Skrevet i: Madplaner Tags: forår, lchf, madplan, planlægning

« LCHF frittata med squash
LCHF skinkelasagne »

Kommentarer

  1. Robbin Hayman skriver

    06/03/2016 kl. 16:28

    Dorrit det må snart blive en bog fra din sid! Fantastisk inspirerende og nem at gå til. Godt stykke arbejde, flot præsenteret!

    Svar
    • Dorrit skriver

      07/03/2016 kl. 08:37

      Hej Robin 🙂
      Dejligt at du finder opskrifterne brugbare 🙂 Jeg har ikke lige planer om en bog, men tak fordi du tager dig tid til at melde tilbage 🙂

      Svar
  2. Christina Gjedsig skriver

    10/03/2016 kl. 20:31

    Hej Dorrit

    Har i dag lavet skinkelasagne (kunne ikke se at jeg kunne kommentere under den opskrift) – men HOLD NU OP hvor er det en fantastisk opskrift! 1000 tak for den.

    Jeg har udover den, nappet dine påskeæg med lakrids. Desværre har jeg ikke kunne finde granulat, så jeg har massereret lakridspulver ind i en del af marcipanen og lagt en lille overraskelse inde i ægget. De er testet af på både familien og kollegaer der ikke spiser LCHF og er i godkendt i en grad så flere har udbedt sig opskriften. Den har jeg givet ved at linke til din skønne side…

    Mange tak for mange gode sager 🙂

    Bedst Christina

    Svar
    • Dorrit skriver

      10/03/2016 kl. 20:37

      Hej Christina☺ det lyder fantastisk ☺ tusind tak for din feedback, det er jeg glad for????????

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Om mig

Jeg blogger om lækker mad, tips, tricks og tanker for alle, der ønsker at begrænse deres indtag af kulhydrater. Det kan være i forbindelse med vægttab, stabile blodsukre for diabetikere, eller bare generelt velvære. Mit håb er at denne side kan være med til at gøre overgangen lettere og mere overskuelig for dem der ønsker sig at følge denne vej.

Read More…




Madplaner

Striks LCHF

Dressing til grill

Tomatdressing

gå til opskrift LCHF hvidt brød

LCHF franskbrød

gå til opskrift Omelet med champignon og ost

Omelet med champignon og ost

gå til opskrift Creme fraiche dressing med purløg og bacon

Creme fraiche dressing med bacon og purløg

gå til opskrift striks cheeseburgersuppe

Striks cheeseburgersuppe

gå til opskrift Lun panini med grønt

Lun panini med grønt - striks

gå til opskrift

Mindfulmad på facebook

WordPress booking calendar

Populære indlæg

Copyright© 2023 · mindfulmad.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR