Sidste LCHF madplan inden påske-ugen. Tiden flyver afsted og der er forår i luften. Madplanen holder en uges påskeferie, for vi tager en tur til Tyrkiet, for at se om det skulle ske at være bare en lille bitte smule varmere der end her i Randers. Herefter vender vi forhåbentlig stærkt inspirerede hjem igen.
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Henrik og Dorrit Rester fra søndagens aftensmad
Aftensmad: Frittata med forårsløg, bacon og spinat.
Mandag bliver der ikke megen tid til overs til madlavning, derfor skal det gå stærkt. For ikke så længe siden lavede jeg en frittata med squash, den var simpelthen så god, så den vil jeg brodere lidt videre på og tilsætte lidt andre ingredienser. Indtil den opskrift kommer på bloggen, synes jeg I skal prøve den med squash, vi spiste resten til morgenmad 🙂
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelattechia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Fiskelasagne. – Igen broderer jeg videre på en eksisterende opskrift. I sidste uge lavede jeg en lasagne med skinke brugt som pastaplader – den har siden gjort opskriftssektionen på bloggen rødglødende. Nu er I jo ikke de eneste, der er vilde med den opskrift, for vi drømmer også om at spise den lasagne igen. Tirsdag forsøger jeg at lave den i en super sund udgave med fisk. – Dem af jer der ikke har prøvet den anden endnu, kan så i mellemtiden forsøge sig med den med skinke
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Karbonader med pestogrønt
Karbonader blev i mit barndomshjem ofte serveret med stuvede ærter og gulerødder. Stærkt overvurderet tilbehør efter min mening! Men! flødestuvede grøntsager er der jo sådan set ikke noget galt med. Jeg har tænkt mig at genopfinde det flødestuvede tilbehør til karbonaden og én gang for alle gøre op med mit barndomstraume. Karbonaderne skal som sædvanligt være panneret i revet parmesanost og mandelmel.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Dukkah-paneret kylling med blandet salat.
Et stykke saftig kylling med knasende sprød og krydret skorpe – ja tak !
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Fredagstapas.
Til dagens fredags-tapas, skal der være blinis med stenbiderrogn, hvis fiskehandleren har det – ellers ser vi på hvad der er i køleskabet af rester og lækkerier.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Mørbrad med salvie og timian
Denne opskrift er på min egen top ti, saucen er helt fantastisk I dag tror jeg vil skal have blomkålsmos til.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftenmad: Forventer jeg at spise god tyrkisk mad 😛
Skriv et svar