I denne uges LCHF madplan, har jeg opdateret linket til vores normale morgenmad, da der er sket lidt på den front. Svært at forestille sig at det kan være mere optimalt nu 🙂 Morgenmad giver mange LCHF’ere hovedbrud. Henrik var vant til at spise A38 med müsli inden LCHF. Han var lidt en sur gammel mand omkring det at skulle stege æg om morgenen Heldigvis kan han rigtig godt lide det og det hjalp på motivationen. Nu er rutinerne omkring morgenmaden indarbejdet og det kører på skinner. Der er aldrig noget brok og han nyder sin bolle med god ost hver morgen.
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik har lavet håndmadder og Dorrit møder sent og plyndrer køleskabet.
Aftensmad: Når maden skal gå lidt hurtigt, så er en god danske hakkebøffer både hurtige og i høj kurs. Tilbehøret udgør det nemt for sauce og det hele.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle eller chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Flere en én pressede dage i en uge, kender alle sikkert. Vi skal derfor have kyllinge broccolifad, det er bare dejlig nemt og en totalt ynglingsret.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Vi fortsætter i de lette og de hurtige. Denne her plager Henrik altid for at få på madplanen – så den tager vi lige en helt almindelig u-travl onsdag.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: I dag skal vi have en hjemmelavet burger – man vender sig til at spise den uden bolle, hvis man lige giver det en chance. En fyr der har styr på burgere, er Jamie Oliver – jeg kigger nok hos ham for at find inspiration i dag. Vælg “billeder” hvis du klikker på linket – og hav eventuelt en serviet parat, til dit mundvan
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Fredagstapas – we love it!! Jeg har et par små frække ideer til denne aften 😛
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Vi tager igen én af det helt hurtige og lette, som vi også elsker, Vi tager nok lidt ristet flute med hvidløgssmør til – det er ret godt
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftenmad: Blomkålsrisotto bør alle prøve! Vi skal have kylling til idag 😛 Kyllingen brunes af og ryger i ovnen imens jeg laver risottoen. Det er ikke nær så omstændeligt som at lave rigtig risotto og tager heller ikke så lang tid. Men det smager mega godt.
Skriv et svar