Ugens LCHF madplan er klar! Jeg elsker denne tid, hvor fridage er strøet ud på kalenderen med rund hånd, hvor man løber ind i arbejdsuger med kun 3 eller 4 arbejdsdage. Tid til at sove længe, eller stå tidligt op helt som man lyster og gå rundt i nattøj og morgenhår hele dagen, hvis det er det der passer ind. Vi ønsker hermed alle en rigtig dejlig bededags-ferie!
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Kamsteg med rødkålssalat, med hindbærdressing.
Nu er det ved at være slut med frisk rødkål rundt om i supermarkederne, men vi skal lige nå denne lækre salat før det er for sent. Hvis du ikke kan få rødkål, er lille spidskål også helt ok. Svinekammen bliver langtidsstegt.
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Grøntsagswrap med fyld.
En dag, hvor det skal gå lidt stærkt, er det godt at have lidt færdiglavede wraps i fryseren. Sådan en wrap er vild luksus at få med i madpakken næste dag. Jeg har ikke lagt mig fast på fyldet endnu, men et godt udgangspunkt, er at vælge dit ynglings sandwich fyld, jeg kan ikke lige komme i tanke om noget, der ikke fungerer i en wrap.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Krydderkarbonader.
Altid en vinder, sovs, kød, bacon og mos!
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: I aften skal vi have kartoffelsalat(uden kartofler) og et par gode pølser, – måske skal de grilles.
Så er det i aften man egentlig skulle spise varme hveder. Jeg har eksperimenteret med at bage hveder og det blev en katastrofe! Først så det lovende ud, så eksploderede dejen næsten og 2 boller lignede et franskbrød. Da jeg tog dem ud af ovnen klaskede det fuldstændigt sammen 🙂 Hvis det ikke havde set så sjovt ud, havde jeg nok været grædefærdig. Nå men Kathe Rav kan bage hveder, så vi låner en opskrift fra hende.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Fredagstapas – som sædvanligt skal rester og kreativitet i spil til dagens fredagstapas. Bag eventuelt flute til. Det er også smart at servere hvis man får gæster, så kan man købe lidt almindeligt brød og så bør de være ganske fornøjede.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: I dag er det tid for en god bøf, hertil skal vi have grillet hjertesalat og en lækker danablue-sauce.
Danablue-saucen kan også sagtens laves med gorgonzola – det er faktisk en rigtig god måde at få brugt sine osterester på.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftenmad: Mørbrad ala creme.
– eller mørbrad med champignonflødesauce – servér den med en god mos eller blomkålsris.
Skriv et svar