Ugens LCHF madplan er blevet færdig, på trods af at der gik forårs oprydning i vores lørdag. Der røg en masse ting til genbrug. Nogen gange er det en lige så god en fornemmelse at skille sig af med det gamle, som det er at købe noget nyt. Det er skønt at få plads i skabe og skuffer igen og jeg minder lige mig selv om at nyde det i stedet for at fylde dem op.
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Rester fra aftensmaden.
Aftensmad: Helstegt svinemørbrad med dampede grøntsager og ostesauce.
Denne ostesauce er ufattelig nem at og lave og så smager den fantastisk. Den kommer rigtig til sin ret sammen med svinemørbrad, men den gør sig også rigtig godt til kylling eller en god bøf. Den er også fin at bruge, hvis du har en kød-rest fra dagen før, som lige skal piftes op.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit– Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Røget ribbenssteg med broccolis-law.
Jeg skal prøve at lave røget ribbenssteg for første gang, den kom med hjem fordi, den var sat ned til halv pris 🙂 hertil skal vi have broccoli-slaw. Jeg plejer at lave den med karry, men dropper nok karry idag. Jeg drysser lidt ristede hakkede hasselnødder hen over.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Lasagne! Jeg glæder mig allerede!
Denne lasagne er én af de bedst besøgte opskrifter på bloggen.Vi er også selv meget begejstrede for den, så den er ofte på menuen. Idag skal jeg f.eks. ud af huset om eftermiddagen, så gør jeg den bare klar til at komme i ovnen enten dagen før eller om formiddagen.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Blomkålssuppe med torsk og LCHF flute.
Mættende og super sund suppe – jeg serverer den med et par skiver ristet LCHF flute smurt med hvidløgssmør.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Fredagstapas – som sædvanlig. Jeg tænker jeg laver de her små frækkerter med avocado.
Fredagstapas kan se ud på alle mulige måder – nogen gange er det helt simpelt – nedenunder et par billeder af nogen af de helt simple fra vores tur til Australien.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Squash pasta med laks og rejesauce.
Det er ikke helt så let som at ryste spagetti ud af pakken, til gengæld smager det stjerne godt og kan spises med god samvittighed.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftenmad: Boller i karry med broccoliris.
Det er en klassiker og den smager ALTID godt.
Skriv et svar