Madplanen er lidt sent ude, for jeg har været spontant i Tyrkiet i sidste uge på afspadsering. At skrive næste uges madplan, er en god og sikker måde at falde til i Danmark på igen 🙂 Du kan like siden Mindfulmad på Facebook og altid være opdateret på madplaner og nye opskrifter.
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Rester fra aftensmaden til begge.
Aftensmad: Broccolifad med kylling. Dette er én af bloggens mest besøgte opskrifter. Vi laver den i mange versioner – nogen gange endda med kålpølse i skiver, det smager vildt godt – og er nærmest lidt tømmermandsmad-agtigt.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Mørbrad med champignon à la creme. Mørbrad som jeg kan huske min mor lavede den. Vi spiser dampede grøntsager til.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Grøntsagswrap. Hvis man har gået rundt og længtes efter sin ynglings-sanwich, så er det godt lige at lave denne wrap. Så fylder du den med dit ynglings sandwich-fyld, ruller den sammen, spiser og bliver mega glad – husk godt med mayo.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Squash nudler med laks og reje-tomatsauce er bare en helt vildt lækker måde at få fisk på!
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Entrecote med bagte auberginer. Det er bare en god måde at runde ugen af på – husk godt med hvidløgssmør til bøffen.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Kold blomkålssalat – måske skal vil grille noget til – ellers bliver det frikadeller.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftenmad: Skinkesalat med karse – én af mine første opskrifter på bloggen – den er bare så meget bedre en dem du køber. Jeg elsker karse og der er masser af det i denne hjemmelavede salat. Du kan spise den på en halv LCHF burgerbolle, eller fyld den i halve peberfrugter. Lækkert til madpakken.
Weekend bageprojekt:
Pølsehorn til madpakken – det er vildt så meget nemmere det er at lave LCHF pølsehorn end med almindelig gærdej.
Lidt sødt til weekenden:
Chokolademousse med olivenolie – Jeg ved det lyder totalt langt ude – olivenolie i chokolademousse. Sandheden er at det bare fungerer! Olivenolien tilføjer en lidt salt smag, som fremhæver chokoladen. Hvis du er ny på LCHF og har sukker-tømmermænd, så kan det her godt hjælpe dig i gennem. Del eventult op i nogle mindre portioner, spis med flødeskum og et par bær (ja! 2 eller 3 ovenpå) nyd det og giv dig så til noget andet, afled din sukkerhungrende hjerne, – det går over og det ER så dejligt når det gør.
Alternativ morgenmad:
Luftige kokospandekager, fordi der er friske bær at få i øjeblikket, kommer jeg straks til at tænke på dem her. Vi bruger ikke Fibersirup hos os, da det påvirker blodsukkeret, i stedet laver jeg denne karamelsauce og bruger den i stedet – har du ikke tid til at det kan du smelte lidt smør og tilsætte Sukrin gold. Så længe det er varmt, er blandingen flydende og fungerer fint som sirup, når det bliver koldt krystalliserer sukrinen igen.
Skriv et svar