Der er lovet regnvejr hele næste uge, men altså vi skal jo bruge en madplan alligevel 🙂 Du kan følge bloggen på Facebook og få inspiration til LCHF madplan og opskrifter hver uge, du må også gerne dele madplanen – så bliver jeg glad 🙂
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Rester fra aftensmaden.
Aftensmad: Ostegratineret ratatouille tager ikke mange minutter at få på panden, og så passer den stort set sig selv – hertil kan kan spise hakkebøffer eller spise noget godt fra grillen.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Broccolibund med pizzafyld – nemme at lav og fryse, så man hurtigt kan lave en pizza, når aftensmaden skal gå hurtigt.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Karbonader med pestogrønt – det er mormormad der har vundet betragteligt ved at blive gjort LCHF-venlig.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Fiskefrikadeller med ost og chia er sådan rigtig sommerlig mad. Rør din egen remoulade til, eller spis til denne lækre kartoffelsalat uden kartofler.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Husets meatza – er en rigtig LCHF klassiker – det er hurtig og nem aftensmad, som hverken mand eller børn brokker sig over.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Kyllingebryst med chili og cheddar hertil avocadosauce og en grøn salat. Avocadosaucen er super lækker til mange ting, men ikke mindst når menuen er lidt mexikansk inspireret.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftenmad: Torsk med karrysauce og blomkålsris – er bare lækkert.
Forslag til alternativ morgenmad:
Morgenæg med grønt og dukkah – dukkah er nødde-krydderidrys som også er velegnet til at panere i – prøv f.eks. at bruge det til kylling paneret i dukkah, det er nuggets for voksne! her har jeg brugt dukkah som drys på mine morgenæg – lidt spicy og frækt.
Morgenæg i ovn – æg og omeletter der er lidt for våde og snaskede på overfladen, er jeg ikke så glad for, så hvis jeg skal lave en lidt større portion færdiggør jeg dem næsten altid i ovnen.
Hygge til weekenden:
Inden rabarberne bliver for grove, skal vi have denne kage igen, jeg vil erstatte hindbærene med friske danske jordbær, det skal nok blive godt.
Skriv et svar