Jeg elsker at lave madplan – det giver mig overblik over ugen. Jeg bliver glad over, at LCHF er blevet så velkendt og overskueligt, at det ikke længere er svært at planlægge, hvad vil skal spise i en uge. Du er velkommen til at følge bloggen på Facebook og bruge mine madplaner og opskrifter som inspiration til din LCHF-uge.
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Rester fra aftensmaden.
Aftensmad: Når det skal gå nemt og smertefrit får vi hotdogs. Brødene har vi i fryseren, med gode low carb pølser og hjemmerørt remoulade – så er det simpelthen forbandet godt. Jeg kan spise én – bare sådan til info. Der er en del protein i brødene og pølserne er heller ikke de mindste. Det er en hotdog, der mætter en del mere end en standard-hotdog. Hotdogs er også lækre med denne grøntsagsbund som base, hvis du ikke bager LCHF brød.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: LCHF fladbrød med æg, tomat og mayo
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Svinekoteletter med spinat og ost. Koteletter bliver lækre og saftige på denne måde. Det er fint bare at servere en grøn salat til. Salaten på billedet er en broccolisalat med blåbær.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: LCHF fladbrød med æg, tomat og mayo
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Squashpasta bolognese. Pasta og kødsauce er altid godt. Når det er udenfor hokkaido-sæsonen, bruger jeg rød peber til saucen.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Vi skal have denne dejlige erstatning for kartoffelsalat – jeg tror det ender med frikadeller til.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Håber på grill-vejr, derfor laver jeg denne broccoli-hummus og lidt grøn salat. Hummus smager godt sammen med grillet kød.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Hyggeaften med tacofyld i ostekurve.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftenmad: Pastasauce med kylling og spinat. Jeg synes den smager bedst med spidskåls-pasta til.
Alternativ morgenmad:
Morgenmads-shake med hindbær og hibiscus er bare perfekt til varme dage. Eller som mellemmåltid.
Steg din avocado – det minder lidt om nye kartofler – lækkert.. 🙂
Weekend hygge:
Lidt søde til weekenden kunne være kaffe-kop kager. Skøn kage på under 5 minutter.