Mon I skal holde ferie? Jeg skal ikke endnu. Jeg skal arbejde hele sommeren, og så kommer min ferietid lidt senere. Det gør ingenting, jeg kan godt lide den danske sommer på godt og ondt. Sommeren er også den tid hvor vi kan spise lidt lettere mad og grille lidt godt kød. Hvis I skal grille, kan I med fordel kigge i kategorien “salater” for at finde tilbehør til jeres grill-mad, eller bag jeres eget LCHF flute. Husk det er muligt at følge madplanen og bloggen på Facebook og få inspiration til jeres LCHF-uge. Madplanen og opskrifter er nu gjort printer-venlige, tryk på den lille grønne printer i nederste højre hjørne?
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Kød fra grill med gratineret spidskål – spidskålen kan laves både i ovn og på grill, jeg kan bedst lide når den er blancheret først, riv godt med parmesan henover.

TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit spiser LCHF fladbrød med æg, mayo og tomat.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: I dag vælger vi den helt nemme løsning – karry kylling som salat, spis salaten på en bund af grøn salat, en halv burgerbolle, grøntsagsfladbrød eller fladbrød med ost.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Lasagne med fisk. Det er sæson for fladfisk. Rødspætte filetterne bliver lidt mere spændende, når de bliver til lasagneplader i denne lækre fiske lasagne.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Blomkålssalat er en af de mest populære opskrifter på bloggen. Den er helt sin egen og smager godt til grill mad, pølser og frikadeller. Den er også rigtig god i madpakken. Blomkålen skal stadig have lidt bid, så er den bedst.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Mørbrad med champignon og spinat. I dag serveret med blomkålsris tilsat lidt friske krydderurter.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Dukkah kylling med grøn salat. De smager lidt som chicken-nuggets for voksne. Dyp eventuelt i en god bearnaise.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Græsk bøf med græsk salat. – Tror det her er min ynglings hakkebøf.
Bageprojekter:
Jeg skal bage flere af de her nemme oste fladbrød – de er perfekte om morgenen for mig, med æg, tomat og mayo. Det fungerer bare super godt.
En anden ting der ikke er til at undvære er chia-knækbrødene, dem skal jeg også lave nogen flere af.
Lidt sødt til weekenden:
Et godt bud kunne være bounty kagen lavet med en lækker brownie bund.