Nu har jeg meget optimistisk sat hjemmelavet is på madplanen. Hvis det nu regner og er koldt hele ugen, så har jeg lavet en helgardering med marcipanbrød 🙂 Husk det er muligt at følge madplanen og bloggen på Facebook og få inspiration til jeres LCHF-uge.
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Rester fra aftensmaden.
Aftensmad: Lynhurtigt græsk fiskefad Et måltid man praktisk taget kan hælde ud af et par poser. Krydringen er hurtigt overstået med mit hjemmeblandede græske krydderi.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – LCHF fladbrød med æg, mayo og tomat.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Mon der ikke er nogen af jer der bruger den våde danske sommer til at producere squash i overflod. Her er en opskrift, der kræver lidt squash. Det er gooood stuff.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Lasagne lavet med skinke som lasagneplader, det fungerer bare 100%
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Svampesuppe. Jeg troede egentlig at suppe-sæsonen var slut, men med det danske efterårsvejr, som har erstattet sommeren, så er det suppetid. Jeg bager nok disse osteboller til, for at give retten lidt ekstra fylde.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Kylling i puttanesca sauce kan spises både med squash-pasta, eller spidskålspasta. Spidskålspastaen er nok den hurtigste løsning, hvis du har lidt travlt.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Big Mac wannabe. En lækker burger bliver man aldrig træt af. Disse burgerboller gør det muligt at få en autentisk burgeroplevelse. Men pas på du bliver meget mæt! Vi har helt opgivet at spise noget til (bønnefritter, grøntsagsstave osv.) der er bare ikke plads i maven.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Hvis du savner sushi så prøv lige at lave det selv inden du hopper i – der ER bare så mange kulhydrater i ris! Du kan lave virkelig god LCHF sushi, som smager og dufter som den ægte varer og så lander den bare meget bedre i maven.
Alternativ morgenmad:
Hvis der er osteboller tilbage fra torsdagens aftensmad, så lav en morgenburger. Mega lækkert og man scorer SÅ mange point.
Lidt sødt til weekenden:
Marcipan er let at lave, især når man har noget færdiglavet mandelmel. Små cognac marcipanbrød med sprøde valnødder er virkelig godt til kaffen i weekenden.
Du kan lave lækker chokoladeis uden at have en ismaskine – sæt i gang. Jeg fryser den ned i små portioner, så er den hurtig spiseklar, når den kommer ud af fryseren.
Skriv et svar