Ferien er for mange ved at være slut og alt er ved at finde tilbage til normalen igen. LCHF facebook siderne har tilgang af nye, der ønsker at prøve denne livsstil af. Til dem vil jeg sige velkommen til denne dejlige verden af god mad. Mit bedste råd er at få lavet en madplan, følg den og sæt dig imens ind i tingene. Lær dine kulhydrater at kende. Læs varedeklarationer og find stille og roligt ud af hvor fælderne er for præcis dig. Du er velkommen til at følge bloggen på Facebook og bruge mine madplaner og opskrifter som inspiration til din LCHF-uge.
Mandag:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Blomkålssuppe med torsk eller anden hvid fisk. Dette er en meget sund og mættende suppe, lækker når man skal have ryddet lidt ud i persille bedet.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – LCHF fladbrød med æg, mayo og tomat.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: LCHF club sandwich, bag evt. disse sommerfladbrød i weekenden, så er der nem og hurtig aftensmad.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Frikadeller med chia og ost, hertil skal vi have kold blomkålssalat.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Grøn thai karry – spis den med ske, så intet går til spilde af den lækre sauce.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Squash nudler med laks og reje- tomatsauce én af vores ynglings “pasta retter”
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Husets meatza det er længe siden vi har fået denne favorit.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Mørbrad med champignon à la creme vi skal spise det med bønner med bacon rundt om, det er bare så lækkert 🙂
Alternativ morgenmad:
Alt i én morgenmadspandekager, de er nemme at lave og passer godt til travle dage med morgenmad på farten, eller bare som en snack.
Asparges med scrambled eggs laver jeg for det meste i weekenden, hvis jeg føler mig lidt overskuds-agtig. Du kan spise dem med den slags æg du bedst kan lide
Lidt sødt til weekenden:
Hindbær- rabarberkage med marcipan. er lidt ynglingskagen og der er stadig rabarber.
Skriv et svar