Madplanen fra mindfulmad.dk tager udgangspunkt i, at vi er 2 voksne, der lever efter LCHF-principperne. Henrik har diabetes type 1 og har normaliseret sit blodsukker gennem denne tilgang. Det vil sige at hans langtidsblodsukker er indenfor normalområdet for en rask person. Dorrit spiser LCHF vor velvære og fordi hun godt kan lide maden. Vi er ikke på kur, vi holder ikke pauser fra LCHF, dette er vores livsstil. Du er velkommen til at følge bloggen på facebook og få en ny LCHF madplan hver uge i din feed. Der bliver også postet LCHF madplaner i denne gruppe på facebook….
FORSLAG TIL MORGENMAD:
Husets standard morgenmad bestående af æg, tilberedt som du bedst kan lide dem, 2 brunchpølser og en LCHF bolle med ost eller kødpålæg.
Ønsker du en striks morgenmad, kan du sagtens spise en morgenbolle få lidt grønt og et enkelt æg med mayo. Anretningen nedenunder indeholder: 26 g protein, 5,9 g kulhydrat og 44 g fedt. Den består af 2 halve boller, smurt med smør, en skive ost med grøn peber, 1 skive røget laks med agurk og 2 halve æg med mayo. Hertil en kop kaffe med 2 spsk piskefløde. Hvis jeg spiser dette er jeg fint mæt til frokost. Jeg har kogt æggene i forvejen, så er morgenmaden hurtig at lave, eller man kan faktisk gøre det hele klar aftenen før, hvis man har brug for at tage den med sig.
ALTERNATIV MORGENMAD:
Eggs Benedict er en morgenmads/brunch klassiker vi laver eggs benedict på morgenboller, men du kan også sagtens lave dem på en bund af salat. Det er én af de ting vi ofte bestiller, hvis vi f.eks. går ud og spiser morgenmad, så fjerner vi bare brødet og bliver dejligt mætte alligevel.
FROKOST:
Frokost er for os næsten altid rester fra aftensmaden. Det er en nem måde at holde LCHF livsstilen simpel på. Når man selv laver al mad fra bunden, er dette en tids besparende løsning. Under kategorien Frokostretter, finder du flere forslag til din frokost.
MANDAG:
Hjemmelavet leverpostej. Meget lidt slår duften af hjemmelavet leverpostej. Det er så ufattelig let at lave og bliver en ren luksusret serveret på Kernebrød toppet med bacon, champignons og cornichoner.
TIRSDAG:
Pizza kylling er en familiefavorit – super velsmagende og let at lave.
ONSDAG:
Frikadeller med chia og ost, serveret med husets coleslaw.
TORSDAG:
Kødfri lasagne – med masser af protein fra ost og hytteost – lækker og med et lille chili-kick, hvis du har lyst.
FREDAG:
Lun panini med grønt er en striks opskrift og absolut lækker og mættende – og super hvis du har lyst til Tåååååst 🙂
LØRDAG:
Ultimate burger – bare én af de utallige måder man kan lave en burger på. Men løgringene med bacon gør den nu alligevel specielt lækker.
SØNDAG:
Svinekoteletter med spinat og ost.
Lidt sødt til weekenden.
Blåbær cheesecake – spises med glæde af alle, også dem der ikke spiser LCHF.
Skriv et svar