Her i ferien bor vi på Air BNB i Spanien. Det er et hyggeligt sted. Der er også en lækker hund. Den giver mange gode grin. Jeg havde helt glemt, hvor sjovt det er, for jeg har ikke haft hund siden jeg boede hjemme. Der er billeder af vidunderet på Instagram, der er debat om hvad søren det er for en slags hund? Du er velkommen til at følge bloggen på facebook og få en ny LCHF madplan hver uge i din feed. Der bliver også postet LCHF madplaner i denne gruppe på facebook……
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Rester fra aftensmaden.
Aftensmad: Laks med sauce mousseline og dampede grøntsager. Saucen minder meget om hollandaise, men den er stressfri, fordi den er meget nemmere at have med at gøre. I modsætning til hollandaise, kan den lunes dagen efter.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – LCHF fladbrød med æg, mayo og tomat.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Hvis du en dag falder over billige kyllingebryster, så lav lidt plukket kylling til at have i fryseren. Så kan du både lave broccolifad med kylling og kylling i karry.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Vi skal lige nå at have denne er lækre sommersalat inden det bliver efterår. Jeg ved ikke helt hvad vi skal spise til endnu – måske nogen lækre spareribs, frikadeller eller pølser.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Denne lækre mexi-ting kan forberedes på under en halv time. Den er god at lave i forvejen og så skal den bare sætte den i ovnen når du kommer hjem – slappe af – og så er der mad.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Broccolisuppen her har grundlæggende kun 4 ingredienser og kan laves lynhurtigt – jeg har vist nogen kæmperejer dem vil jeg tilberede i smør med masser af hvidløg og bruge som topping. Så har vi et konge-måltid.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Når jeg har lyst til bagt kartoffel, laver jeg gratineret blomkålsmos – spises med en ske. Det er hygge hvis du magter lidt ekstra smør, så tag en klat på toppen. Passer godt til en culottesteg eller en bøf. Kan sagtens laves klar dagen i forvejen, hvis du skal have gæster.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Kyllingebryst med chili og cheddar. Vi spiser en blandet salat af, hvad der er i grøntsagskuffen. Jeg laver nok konge-dressingen til.
Alternativ morgenmad:
Alt i én morgenmadseightie striks morgenmad der altid imponerer med sit flotte udseende.
Lidt sødt til weekenden:
Det lyder langt ude, men den lidt bitre salte olivenolie, klæder denne chokolademousse fremragende. Hvis du er præmenstruel eller har tømmermænd, er det her det du skal spise. Lidt præmenstruel er man vil altid?