Mon jeg er den eneste der kan mærke mit energi niveau dale, nu hvor de lyse timer bliver færre? Måske skal jeg lære at justere mit aktivitetsniveau og acceptere, at jeg skal bruge flere timer i hulen for at sove,? – Jeg tænker lige lidt over det til næste uge. I mellemtiden har jeg lavet en madplan. Du kan følge bloggen på facebook og få en ny LCHF madplan hver uge i din feed. Der bliver også postet LCHF madplaner i denne gruppe på facebook.
Mandag:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Netto har billige skinkeschnitzler, dem skal vi have med bagt blomkål til. Hertil kryddersmør eller en low carb købe bearnaise.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – LCHF fladbrød med æg, mayo og tomat.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Lækker pastasauce med kylling og spinat, serveret med spidskålspasta.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Lækre hjemmelavede fiskefrikadeller med chia og bacon, hertil broccolisalat med blåbær.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Tequila& lime kylling med salat – kyllingen marineres helt ideelt dagen i forvejen, så bliver den fantastisk mør og super smagfyldt.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Entrecote med bagte auberginer. Når man får en god bøf, er det eneste man har brug for lidt bagte auberginer og lækkert hjemmelavet hvidløgssmør.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Torsk med karrysauce og blomkålsris. Alt smager bare bedre med karrysauce. Karrysaucen kan bruges til andre retter også, f.eks. kylling, hvis du ikke lige har lyst til fisk.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Svampesuppe,med proteinrige ostebrød. En god og mættende suppe, hvis du ikke er typen der samler svampe selv, kan du bare bruge champignon. det er lækkert med lidt godt brød at dyppe i suppen.
Ugens bageprojekter:
Proteinrige suppebrød. Disse proteinrige suppebrød, er nemme at gå til, fordi de ikke indeholderen masse mærkeligt mel. Jeg ved der er mange der bager dem og spiser dem til morgenmad, fordi de er mættende og proteinrige og kan tages med på farten. Jeg bruger dem også, hvis jeg laver morgenmadsburger i weekenden.
Pølsebrød har vi altid i fryseren. Når det trækker op til den travl uge med sene arbejdsdage og kursus. Så er det bare så dejligt at kunne tage en hotdog, en aften, hvor vi ikke orker lave så meget mad.
Lidt sødt til weekenden.
Mon ikke det er tid til en god chokoladekage igen. De danske hindbær er i sæson og man kan finde dem for en slik. De er det perfekte tilbehør til den lækre chokoladekage.