Kulden kryber stille og roligt ind over os. Jeg overvejer at åbne for radiatoren og et par morgener er jeg vågnet til lyden af naboer der skrabte is af bilerne. Nu skal der mad på borden, som man kan lune sig ved. Du er velkommen til at følge bloggen på facebook og få en ny LCHF madplan hver uge i din feed. Der bliver også postet LCHF madplaner i denne gruppe på facebook….
Mandag:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Fish and Chips. Vi spiser disse lækre squashfritter med et godt stykke fisk til. Vi kan godt lide tartar-sauce til. Men man kan også røre en remoulade, hvis man er mere til det.

TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – LCHF fladbrød med æg, mayo og tomat.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Karbonader og pestogrønt, har sit udspring fra en meget forhadt ret. Stuvede ærter og gulerødder! Jeg forstår ikke, hvordan sådan en ret får lov at overleve i Danmarks husholdninger. Det må være fordi det er let og hurtigt at lave. Dette er mit modspil og det smager godt og tager ikke længere tid at lave.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Broccolibund med pizzafyld. Sund grøntsagsbund tilsat pizza-principper, er altid en populær ret hos os. Hvis du ikke er så vild med grøntsagsbundene. Så prøv denne virkelig lækre LCHF pizza. Den har en dej-bund, som er god og meget let at lave.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Kylling i Puttanesca sauce. Lækker pikant sauce og squash-pasta med bid. Hvis du søger en hurtigere løsning end squash pasta, så prøv spidskålspastaen. Den er en anelse hurtigere at lave og også super lækker.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Fredag steger vi en lækker bøf og tilbehøret kan næsten lave sig selv. Spidskål med bacon er bare toppen! Vi ender nok med at spise bearnaise til.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: LCHF taco – det er perfekt hyggemad. Ostekurven bliver ligeså sprød som almindelige tacoskaller.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Lidt retro må det godt være på en søndag. Vi spiser landgangsbrød.
Alternativ morgenmad:
Morgenmad på farten, en snack eller en lun hapser til et glas vin. Disse pandekager er gode til det hele.
Sprødt sødt drys:
Hvis du hører til dem der nogen gange spiser lidt græsk yoghurt med lidt bær, som dessert eller snack. Så prøv dette sprøde søde drys.
Lidt sødt til weekenden:
Er denne gang en sjælevarmer. Jeg synes, man sagtens kan drikke gløgg allerede nu, hvor kulden kryber ind alle steder.