Madplan og lidt om lændesmerter.. (Indlægget indeholder affiliate links)
Der kan være helt uventede sidegevinster ved at starte med at spise LCHF. Jeg har i årevis døjet med lændesmerter. Jeg har været forbi kiropraktoren flere gange, lavet masser af øvelser for at styrke og afspænde lænden, været opmærksom på min holdning osv. I forbindelse med vores kostomlægning til LCHF, blev jeg opmærksom på, at jeg måske manglede Magnesium. Radio doktoren Karsten Vagn Hansen, kalder mineralet for “livets lampe”, du kan følge linket og læse lidt mere om det her. Ganske kort tid efter jeg begyndte at spise Magnesium regelmæssigt, forsvandt mine lændesmerter, sikke en lettelse det var! Jeg spiser 600 mg Magnesium hver dag inden sengetid. Jeg køber det her. Nå! Nok om mine forsvundne lændesmerter! Det er tid for ugens madplan 🙂 Du kan følge bloggen på facebook og få en ny LCHF madplan hver uge i din feed. Der bliver også postet LCHF madplaner i denne gruppe på facebook.
Mandag:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Græsk bøf med cremet feta/spinat. Jeg har ikke helt bestemt mig for om tilbehøret skal være bagt spidskål, eller bagt blomkål. Udvalget i supermarkedet kommer til at bestemme.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – LCHF fladbrød med æg, mayo og tomat.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden, hvis der er nogen, ellers paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Lækker pastasauce med kylling og spinat, serveret med spidskålspasta.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Det er tid til at lave leverpostej igen. Vi spiser den på paleobrød, med masser af smørstegte champignons, bacon og cornichoner.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Torsk med karrysauce og blomkålsris. Alt smager bare bedre med karrysauce. Karrysaucen kan bruges til andre retter også, f.eks. kylling, hvis du ikke lige har lyst til fisk.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Fredag er tid for en god bøf, og afslapning! Tilbehøret er grillet hjertesalat og købt chili bearnaise.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgenmadsburger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Tequila& lime kylling med salat – kyllingen marineres helt ideelt dagen i forvejen, så bliver den fantastisk mør og super smagfyldt.
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Lasagne – smager som the real thing – meget meget lækker..
Ugens bageprojekt:
Pølsebrød har vi altid i fryseren. Når det trækker op til den travl uge med sene arbejdsdage og kursus. Så er det bare så dejligt at kunne tage en hotdog, en aften, hvor vi ikke orker lave så meget mad.
Lidt sødt til weekenden.
For nogen uger siden lavede jeg de her Peanut-dimser. De var meget populære og Henrik mener jeg skal lave en ny portion.
Når der er affiliate links i en tekst på bloggen, betyder det at bloggen tjener en lille kommision, hvis du køber noget via et af vores links. Dette koster ikke ekstra for dig. På denne måde er du med til at støtte driften af bloggen og det er nemt for dig at finde frem til produkter vi omtaler. Vi omtaler kun produkter, vi bruger i vores dagligdag og vi henviser kun til shops, hvor vi selv jævnligt handler.