Vores uge bliver udfordrende rent madmæssigt. Aftenarbejde, weekendarbejde og en enkelt Julefrokost, det kræver en del planlægning, men heldigvis har jeg et par fridage midt i det hele. I dag er det dejligt vejr at blogge i. Sneen er kommer til Jylland. Der er tændt stearinlys og slumretæpperne er i brug. Henrik ligger i den anden ende af sofaen og læser bog på sin tablet. Livet er ikke så ringe endda 🙂
Mandag:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød.
Frokost: Rester af sushi fra søndag.
Aftenmad: Koteletter og spidskål i fad.
Dagens aftensmad er forberedt søndag, så den bare skal i ovnen, fordi jeg først får fri 18.30 – så er den lige til at sætte i ovnen.
Tirsdag:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Rester af aftensmaden fra mandag. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Rødkålssuppe.
Mon ikke det er tid for lilla suppe 🙂 der er altid rødkålsrester i folks køleskabe i denne måned.
Onsdag:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik rester fra aftensmaden i går og Dorrit: Paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Stegt flæsk med blomkålsmos med persille.
Det gode ved at lave madplan er blandt andet at Henrik også kan bidrage med ideer til det han har lyst til at spise. Så skal jeg ikke selv finde på det hele. Han når faktisk at tænke over det i løbet af ugen. Stegt flæsk er én af hans livretter.
Torsdag:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: – Æggelatte og chiagrød med hindbær.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden. – Dorrit: rester fra køleskabet.
Aftensmad: Forloren hare.
Henrik falder i svime når han taler om hans svigersøns forlorne hare. Det bliver ikke let at hamle op med den, men jeg gi´r det et skud.
I dag har jeg også planer om at lave lidt fredagsguf til Henrik af en rest marcipan fra sidste weekend.
Fredag:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik rester fra aftensmaden – Dorrit spiser på arbejde.
Aftenmad: Henrik alene hjemme – skal nok have hotdog eller smørrebrød på paleobrød.
Jeg skal til Julefrokost med mit arbejde, så Henrik står selv for aftensmad.
Lørdag:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: husets standard morgenmad med chia knækbrød eller måske kogte æg.
Frokost: Henrik spiser smørrebrød på paleobrød og Dorrit spiser på arbejde.
Aftensmad: Landgangsbrød.
Jeg er på arbejde til klokken 19.00 så aftensmaden skal være nem. Jeg har flere gange lagt mærke til at Super Best har landgangsbrød. Kan I huske det?? Det var godt nok hot da jeg var teenager! Jeg vil lave landgangsbrødene med denne opskrift, det tror jeg altså passer godt til en lørdag aften 🙂
Søndag:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: husets standard morgenmad med chia knækbrød eller måske kogte æg
Frokost: Henrik spiser smørrebrød på paleobrød og Dorrit spiser på arbejde
Aftenmad: Henrik spiser Svensk pølseret – Dorrit spiser på arbejde
Svensk pølseret er let at lave i forvejen og så lige varme op i microen og i aften skal aftensmaden også være lidt let.