Jetlag rammer hårdt når der hverken er sol eller papegøjer udenfor 🙂 Men vi må op på hesten og i gang i trædemøllen, efter en fantastisk tur til Australien. Så nu har vi i alt fald fundet ud af hvad vi skal have at spise i næste uge. Så here goes – ugens LCHF madplan.
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Henrik og Dorrit – Paleobrød med pålæg. En ganske almindelig mad med pålæg, var noget af det jeg savnede på vores rejse til Australien.
Aftensmad: Kylling i flødesennepssauce. Dette er en opskrift jeg lavede da vi var i Australien. Det er en “alt i én gryde” ret, som er hurtig og nem og lave. Det var helt klart en keeper, så den kommer snart på bloggen.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden. Dorrit: spiser på arbejde
Aftensmad: Svensk pølseret
En gammel kending på bloggen, som vi laver herhjemme igen og igen. – perfekt når det skal gå lidt stærkt.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Broccolisuppe med rejer
Nu hvor det alligevel er suppevejr – kan vi ligeså godt udnytte det – Broccolisuppen er temmelig standard – det der gør det hele lidt frækt, er frisk dild og rejer. Det smager for det første godt og tilføjer også protein til suppen så den mætter godt.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Henrik har bestilt pizza – jeg laver den med broccolibunden, den er sund og det er muligt at holde sig indenfor vores rimelig strikse ramme, både med hensyn til kulhydrater og protein.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Fredags-tapas. Mens vi har været i Australien er vi kommet til at holde meget af at spise tapas. Vi har nærmest dagligt spist én eller anden form for tapas-anretning, fordi det var enormt praktisk og også en virkelig lækker måde at spise på. Vi er enige om at føre traditionen videre og jeg vil prøve at bringe nogen af anretningerne på bloggen som inspiration til lækker og nem mad. Netop om fredagen kan vi godt have brug for lige præcis det.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Eggs Benedict.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Squash pasta ala bolognese
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Pandekager med karamel og frugt.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftenmad: Stegt flæsk med blomkålsmos.
I Australien sælger de åbenbart de fleste af deres grise til Kina. Herhjemme er der stadig gris at få, så det fejrer vi denne søndag.
Skriv et svar