Anden søndag i advent og tid for ugens LCHF madplan Det føles som om det har regnet i et døgn nu. Men hellere det end sne i de mængder. Jeg har en aftale med vejrguderne om at det ikke skal sne vildt meget, før vi er i Sydney den 26. december.
MANDAG: Dorrit har aftenarbejde, Henrik laver mad
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød
Frokost: Henrik og Dorrit – Rester af søndagens meatza.
Aftensmad: Hotdogs i grøntsagswrap.
Det er lang tid siden vi har fået hotdog. Jeg plejer ellers at sige, at det ikke er ok, at Henrik spiser hotdog uden jeg er der I dag gør vi en undtagelse. Der er hjemmelavet remoulade til og jeg må sige at jeg SLET ikke savner det hvide hotdogbrød. Det her er meget bedre. Måske er der nogen der står og mangler en god remoulade til Julefrokosten og så er denne opskrift virkelig nem at gå til.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Paleobrød med pålæg, vidste I forøvrigt godt at man kan spise sylte på LCHF?? Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Torsk med karrysauce, bacondrys og blomkålsris med kokos.
Henrik har bestilt torsk. Jeg tror, jeg har lavet denne ret inden vi startede LCHF., det er vist på tide at få den gjort helt LCHF.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik rester fra aftensmaden i går og Dorrit: Paleobrød med pålæg
Aftensmad: Vi skal have pizza af en slags.
Det er ikke helt let at lave en pizza, når vi lever så striks som vi gør. Der er ikke kulhydrater nok i i regnskabet at tage af. Vi har tidligere fået fathead pizza – men jeg synes den er lidt hård ved fordøjelses-systemet. Det er dog muligt at vi ender ud i en fathead alligevel.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden. – Dorrit: rester fra aftensmaden.
Aftensmad: Gratineret blomkålsmos med spinat og et godt stykke kød
Det er på tide tage denne opskrift op igen, det er bare så hyggeligt at spise mos med ske 🙂 Mange spørger, hvor jeg har formene, der er lidt større end almindelige ramekiner fra. Jeg har købt dem i ikea.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Julefrokost
Vi skal til julefrokost med min familie. Vi er 3 LCHF’ere og 3 der er altædende. Vi skal have maden udefra. Min LCHF-søster har instrueret dem der skal lave maden grundigt. Vi laver selv paleobrød og chia ala mande
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgen burger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Traditionel danske hakkebøffer med pandesauce – hertil bønner i baconsvøb.
Jeg er efterhånden helt fortrolig med at jævne saucen med guar-gummi. Glæder mig til rigtig sovs !
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Morgen burger
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftenmad: Vi slutter ugen af med landgangbrød – jeg har spurgt mig lidt for og nogen kan huske at have spist dem som lækker gæstemad, så langt tilbage som midten af 60’erne. Jeg synes stadig de holder max! og godt ser det i alt fald ud. – Opskriften kommer snart på bloggen