Madplanen udkommer lidt forsinket i denne uge. Søndagen kom til at gå op i fastelavnsboller i stedet for madplan. Nå! men mad skal vi jo have og måske er der stadig enkelte af jer, der kan nå at lade jer inspirere.
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Henrik og Dorrit – Paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Henrik spiser rester fra køleskabet.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde
Aftensmad: Karbonader paneret i mandelmel og parmesan, med bearnaise og grøntsager
For mig er karbonader den ultimative mormormad. På travle dage spiser vi det med en god low carb købe-bearnaise og grøntsager fra fryseren, det synes jeg altså er en fest 🙂
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Kyllingeburger med hjemmelavede burgerboller.
Man kan faktisk godt bage LCHF-burgerboller helt ude æg, dermed slipper man også for smagen af omelet i sin burger – Jeg lover at få den opskrift på bloggen meget snart.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Fisk med hjemmelavet hollandaise og grønt
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Fredags-tapas. Mens vi har været i Australien er vi kommet til at holde meget af at spise tapas. Vi har nærmest dagligt spist én eller anden form for tapas-anretning, fordi det var enormt praktisk og også en virkelig lækker måde at spise på. Vi er enige om at føre traditionen videre og jeg vil prøve at bringe nogen af anretningerne på bloggen som inspiration til lækker og nem mad. Netop om fredagen kan vi godt have brug for lige præcis det.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Eggs Benedict.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: lørdags-tapas. Ja, vi skal have tapas igen. I fredags fandt jeg ferske kyllingevinger i Rema1000. De gik rigtig godt til tapas. Der er nu noget over at sidde og gnave kød af et ben 🙂 Jeg vejede de afgnavede ben bagefter, bare til info, så er der 80 g ben i 400 g kyllingevinger. – tror vi skal have vinger igen på lørdag
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Pandekager med karamel og frugt.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftenmad: Broccolifad med kylling
Den gamle gode kending, som vi ikke har fået i meeeget lang tid, det skal bliver godt 🙂
Skriv et svar