LCHF madplan for vinterferien er klar. Vi skal nu bare arbejde begge to, men jeg holder en forsinket fødselsdag for familien på fredag. Det er heldigvis ikke så energikrævende at finde ud af, hvad jeg skal servere. Min søster spiser LCHF og pølse/pålægsbord rammer alle ret godt. Alle skal nok få super lækkert brød til, men det er kun LCHF-brødet, jeg selv gider bage. Desserten bliver i år ren LCHF – det er der ikke nogen der tager skade af og jeg har et par virkelig gode opskrifter oppe i ærmet.
MANDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle
Frokost: Henrik og Dorrit – Paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Lynhurtigt græsk fiskefad. Mandagens aftensmad er virkelig klaret i en fart, og smager himmelsk.
TIRSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden. Dorrit: spiser på arbejde.
Aftensmad: Kyllingebryst med chili og cheddar – hertil gratineret spidskål. Tirsdagens aftensmad er også hurtig at lave og en gammel kending hos os.
ONSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit:- æggelatte og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik og Dorrit: Rester fra aftensmaden
Aftensmad: Jeg har gået og glædet mig til et gensyn med denne opskrift på bøf med feta og spinat med græsk salat. Lækker smag og en ret der virkelig er køn at se på.
TORSDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: – Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit, rester fra aftensmaden
Aftensmad: Broccoli hoummus med lun svinemørbrad. En ret jeg har fået en idé til, nu må vi se om den bliver lækker nok til bloggen. Jeg glæder mig til at eksperimentere.
FREDAG:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit rester fra aftensmaden.
Aftenmad: Fredag holder jeg forsinket fødselsdag for min familie. Jeg har tænkt mig at vi starter med pølse/pålægsbord, som jeg bestiller udefra. Hertil skal vi have lidt god vin. De 3 LCHF’ere skal have lidt hjemmebagt flute, som jeg vil lave på denne dej, tilsat lidt kommen. Til dessert står valget mellem Bountykagen og Blåbær cheesecake, det har jeg ikke helt bestemt mig for endnu.
LØRDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Rester fra fredag – hvis der altså bliver nogen..
SØNDAG:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og en bolle. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftenmad: Hotdogs! gode pølser uden alt for meget kulhydrat, finder man i mange forretninger. Helt ned til 1 g kulhydrat pr. 100 g. Vi serverer hotdogen på en bund lavet af broccoli med hjemmelavet remoulade. I dagens anledning får vi lidt ristet løg på. Henrik kan spise 2 stk – jeg kan kun spise én, uanset hvad jeg gør.
Skriv et svar