Vi har skippet morgenmaden i dag. Vi var ikke sultne. Når først du er kørt ind på LCHF vil du sikkert opleve at din sult bliver meget mindre og du kan skippe måltider uden større drama. Portionerne du spiser skal ikke være så store som før, fordi der er mere energi i en mindre portion. Du vil føle dig lettere i kroppen og være “klar” lige efter måltidet, uden at have brug for at slå mave. Det er ganske behageligt. Mæthed på LCHF er følelsen af tilfredshed og fravær af sult. Mange har dog vænnet sig til at følelsen af mæthed er forbundet med helt fuld mave, den lidt tunge fornemmelse. Prøv at blive opmærksom på forskellen. Du er velkommen til at følge bloggen på facebook og få en ny LCHF madplan hver uge i din feed. Der bliver også postet LCHF madplaner i denne gruppe på facebook….
Forslag til morgenmad:
Husets standard morgenmad bestående af æg, tilberedt som du bedst kan lide dem, 2 brunchpølser og en LCHF bolle med ost eller kødpålæg.
Alternativ morgenmad:
Disse pandekager er luftige og lækre, lav en ordentlig stak og lun en enkelt, når du har brug for en snack. Hvis du ikke gider bøvle med karamelsaucen, så drys med lidt Sukrin Gold.
Frokost:
Frokost er for os næsten altid rester fra aftensmaden. Det er en nem måde at holde LCHF livsstilen simpel på. Når man selv laver al mad fra bunden, er dette en tids besparende løsning. Under kategorien Frokostretter, finder du flere forslag til din frokost.
Mandag:
Broccolifad med kylling er en af bloggens mest elskede opskrifter og med rette, for den er både nem og lækker.
Tirsdag:
Onsdag:
Hjemmelavet lun leverpostej, dufter fantastisk, pimpet med sprød bacon er det et festmåltid.
Torsdag:
Pariserbøf med lækkert tilbehør.
Fredag:
Bolognese i Crockpot – lækker langtidssimret bolognese, hvis du ikke har en Crock-pot, så lav den på komfuret i en almindelig gryde, du skal tilsætte lidt ekstra væde undervejs, da der fordamper mere væske, når du laver mad på komfuret. Spis eventuelt bolognesen med spidskåls-pasta.
Lørdag:
Squashfritter med et godt stykke fisk og tartarsauce, eller spis dem til en god bøf.
Søndag:
Lidt godt til weekenden:
Chokoladekage i kop, til kagelysten, der nogen gange kommer. Opskriften er 2 små kager i kaffekopper eller 1 større i et krus. Man laver den, spiser den og så er den væk. Det er nemmere at forholde sig til end en hel kage, der står og frister.