I sidste weekend lavede jeg morgen burgere. Dem kommer vi nok til at spise som weekend-morgenmad et stykke tid fremover. Det er luksus-udgaven af en æg/bacon McMuffin. Forskellen er, at denne her bliver man rent faktisk dejlig mæt af og man behøver ikke forlade huset for at få fingre i én. Jeg havde bagt ostebollerne i forvejen, så det var også en super hurtig morgenmad at tilberede. En ekstra bonus er at den helt sikkert vil appellere til de fleste mænd og nok også børn.
1 burger
Du skal bruge:
- 1 ostebolle du finder opkriften her
- 2 spsk sukker reduceret ketchup eller anden sauce efter dit valg
- 1 skive ost – jeg brugte havarti med jalapenos
- 1 æg
- 30 gram bacon (3 skiver)
Sådan gør du:
- steg dit bacon sprødt
- varm bollen – jeg brugte brødristeren, det blev helt fint
- smør ketchup på top og bund
- læg en skive ost på bunden
- spejl dit æg, sådan som du bedst kan lidt det, jeg elsker når ægget er vendt, men blommen stadig er blød
- læg ægget ovenpå osten
- kom dit sprødstegte bacon ovenpå ægget og afslut med det øverste af bollen.
Varm kaffe, stearinlys, Mads og Monolet og denne bolle – det er den perfekte start på weekenden for mig. Forslag til andet fyld, kunne være: æg og pølser, æg og skinke eller en rest kød fra aftensmaden. Jeg tænker også den er nem at pakke sammen, hvis man skal ud af døren.