Mindfulmad.dk

LCHF - sundhed uden afsavn

  • Hjem
  • Om/kontakt
  • LCHF og diabetes
  • Opskrifter

Morgenæg med et twist

16/07/2015 By Dorrit Nørgaard Skriv kommentar

LCHF Morgenæg med et twist

Morgenæg med et twist

Jeg må tilstå, at jeg har et lidt anstrengt forhold til hytteost. Jeg bilder mig ind, at jeg på diverse slankekure har indtaget min kvota. Så når der er hytteost på spil på bloggen idag, så skyldes det, at jeg hos twinfood.dk så denne version af scrambled eggs med hytteost.  Det var alligevel lidt for spændende.

1 portion

Du skal bruge:

  • 2 æg
  • 1 dl hytteost
  • lidt fedtstof til stegning – jeg brugte baconfedt
  • salt og peber
  • lidt kryddergrønt, hvis du har..

Sådan gør du:

  • pisk hytteost og æg sammen
  • scramble æggene som du ellers ville gøre – jeg gør det over ikke alt for hård varme og rører hele tiden
  • anret med krydderuter og lidt grønt

Når jeg synes denne opskrift er værd at dele igen, så er det fordi disse æg mætter en hel del mere end 2 almindelige æg. De bliver dejlig luftige og smager dejligt. Mange har svært ved at føle sig rigtig mætte, når de starter LCHF og begynder at kulhydraterne væk og her tænker jeg denne måde at få sine æg på kunne være en god ide.  Lige nu ærger det mig en smule, at jeg ikke lige fik retten rundet af med en smule god olivenolie, så havde den været endnu mere mættende.

LCHF Morgenæg med et twist

Morgenæg med et twist

 

 

Print Friendly, PDF & EmailPrinter venlig
(Visited 627 times, 1 visits today)

Skrevet i: Comfort food, Hverdagsmad, LCHF, Morgenmad, Ultra hurtigt Tags: æg, hytteost, morgenmad

« Gratineret spidskål
Spidskål med carbonara-sauce »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Om mig

Jeg blogger om lækker mad, tips, tricks og tanker for alle, der ønsker at begrænse deres indtag af kulhydrater. Det kan være i forbindelse med vægttab, stabile blodsukre for diabetikere, eller bare generelt velvære. Mit håb er at denne side kan være med til at gøre overgangen lettere og mere overskuelig for dem der ønsker sig at følge denne vej.

Read More…




Madplaner

Striks LCHF

Dressing til grill

Tomatdressing

gå til opskrift LCHF hvidt brød

LCHF franskbrød

gå til opskrift Omelet med champignon og ost

Omelet med champignon og ost

gå til opskrift Creme fraiche dressing med purløg og bacon

Creme fraiche dressing med bacon og purløg

gå til opskrift striks cheeseburgersuppe

Striks cheeseburgersuppe

gå til opskrift Lun panini med grønt

Lun panini med grønt - striks

gå til opskrift

Mindfulmad på facebook

WordPress booking calendar

Populære indlæg

Copyright© 2022 · mindfulmad.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR