Jeg må tilstå, at jeg har et lidt anstrengt forhold til hytteost. Jeg bilder mig ind, at jeg på diverse slankekure har indtaget min kvota. Så når der er hytteost på spil på bloggen idag, så skyldes det, at jeg hos twinfood.dk så denne version af scrambled eggs med hytteost. Det var alligevel lidt for spændende.
1 portion
Du skal bruge:
- 2 æg
- 1 dl hytteost
- lidt fedtstof til stegning – jeg brugte baconfedt
- salt og peber
- lidt kryddergrønt, hvis du har..
Sådan gør du:
- pisk hytteost og æg sammen
- scramble æggene som du ellers ville gøre – jeg gør det over ikke alt for hård varme og rører hele tiden
- anret med krydderuter og lidt grønt
Når jeg synes denne opskrift er værd at dele igen, så er det fordi disse æg mætter en hel del mere end 2 almindelige æg. De bliver dejlig luftige og smager dejligt. Mange har svært ved at føle sig rigtig mætte, når de starter LCHF og begynder at kulhydraterne væk og her tænker jeg denne måde at få sine æg på kunne være en god ide. Lige nu ærger det mig en smule, at jeg ikke lige fik retten rundet af med en smule god olivenolie, så havde den været endnu mere mættende.
Skriv et svar