Hvis du skal have venner på besøg til frokost og du ikke ved, hvad du skal servere, så er dette et godt bud. Når du serverer den lune fisk på en bund af salat, bliver det let og delikat og hvis du ønsker at tilføje retten lidt mere tyngde for at tilfredsstille de sulte eller kulhydratspiserne, kan du servere lidt flute eller et stykke brød under. Til de meget sultne LCHF’ere kan kan bage lidt LCHF flute.
3 portioner:
Du skal bruge:
- 6 rødspættefiletter – afhængig af størrelse
- 30-40 g mandelmel, eller hjemmekværnede mandler
- 1 æg
- 200 g rejer, frost
- thousand island dressing
- 3 spsk ørredrogn
- 75 g feldsalat – eller anden grøn salat
- 1 tomat
- agurkeskiver til pynt
- aspargessnitter eller friske grønne asparges
- lidt citron og karse
- smør og kokosolie til stegning
- salt og peber
Sådan gør du:
- start med at lave din thousand island dressing, opskriften finder du her
- pisk ægget sammen i en dyb tallerken
- dyp fiskefiletterne i æggemassen
- bland mandelmelet med lidt salt og peber
- panér fiskefiletterne i mandelmelet
- steg dem i halvt smør og halvt kokosolie ca. 2 min på hver side
- læg fiskefiletterne til på et stykke fedtsugende papir.
- anret fiskefiletterne, mens de er lune, på en bund af salat
- kom thousand island dressing på og pynt med de optøede rejer, agurk, tomat, asparges, ørredrogn, karse og citron
Jeg er vokset op med stjerneskud, som vi kun fik når det skulle være lidt ekstra lækkert. Det er rigtig smart LCHF-mad og man bliver helt mæt og tilfreds. Det gør heller ikke noget, at der kun skal helt små justeringer til, for at kunne tilgodese dem, der stadig spiser kulhydrater.
(Visited 2.440 times, 4 visits today)