Min madplanlægning afsæt i hvad der er på tilbud og hvordan mine arbejdsdage ser ud. Jeg forsøger at linke til relevante opskrifter – når jeg ikke linker til en opskrift – så er det fordi opskriften kun eksisterer som en idé i mit hoved og så kommer den som regel på bloggen senere, – hvis det smagte godt altså 🙂
Mandag – aftenvagt til Dorrit, nem og hurtig aftensmad til Henrik
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød
Frokost: Henrik rester fra søndages karbonader og Dorrit: rester fra køleskabet.
Aftenmad: Bøf med danabluesauce og grøntsager i ovn eller på pande.
Tirsdag
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Paleobrød med pålæg. Dorrit: spiser på arbejde
Aftensmad: Kylling og grøntsager i folie.
Aftensmaden er en opskrift inspireret af Jamie Oliver, som jeg selv har LCHF’iseret. Det er en pakke, hvor det hele er i, Man kan pakke den i forvejen og så skal den bare i ovnen og hygge sig.
Onsdag:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: Æg med dukkah og chia-knækbrød med ost
Frokost: Henrik rester fra aftensmaden i går og Dorrit: wrap med pålæg
Aftensmad: Boller i karry med broccoli-ris
I dag har Dorrit fridag, der skal bages broccoli wraps til fryseren og så kan man jo ligeså godt nyde én af dem til frokost. Der bliver også tid til at stå og lave hjemmelavede boller til boller i karry – glæder mig allerede 🙂 vi skal spise det med, min favorit for tiden, som er luftige broccoliris.
Torsdag:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik: Rester fra aftensmaden. Dorrit: Paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Ovenbagt laks med et eller andet spændende på toppen, dertil squash spagetti
Der er tilbud på laksesider i Netto – håber at fange én.
Fredag:
Morgenmad: Henrik – Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød. Dorrit: Æggelatte chia-knækbrød med ost.
Frokost: Henrik rester fra aftensmaden. Dorrit: Paleobrød med pålæg
Aftenmad: Blomkåls-persillesuppe med torsk. Desserten er Ris a’la mande
Allerede i sommers da jeg lavede suppen første gang, bad Henrik om at få den genudsendt, så det er vist på tide. Jeg har eksperimenteret lidt men ris a’la mande og opskriften skal nu bare lige have de sidste justeringer – så er vi klar til Jul og så har vi jo lidt guf til weekenden.
Lørdag:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Æg i ovn med chia knækbrød
Frokost Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg.
Aftensmad: Kænguru-bøffer med et eller andet tilbehør.
Denne weekend står på planlægning af vores tur til Australien i januar næste år – Kængurubøffer må kunne få os i stemning – Vi har fået det mange gange før og det er virkelig lækkert kød. Jeg vil se, om jeg kan finde på et eller andet frækt tilbehør.
Søndag:
Morgenmad: Henrik og Dorrit: Husets standard morgenmad med hjemmelavet ketchup og chia-knækbrød – eller måske blødkogte æg med bacon og pølser.
Frokost: Henrik og Dorrit paleobrød med pålæg
Aftenmad: Husets meatza – vi tømmer grøntsagsskuffen til.