Disse løgringe med bacon er lækre som en snack, som frækt tilbehør til weekend brunch, eller i en burger. Ja, jeg tror faktisk også man kan anvende dem som bestikkelse, hvis det skal være, for så gode er de. Det er ikke min opfindelse, for internettet vrimler med dem. I nogen versioner pensler de først løgringene med chili sauce, det ser godt ud! Jeg skulle bruge dem her i en burger så jeg krydrede med lidt sort peber, fordi det smager fantastisk sammen med bacon.
Du skal bruge:
- en pakke bacon
- samme antal løgringe som du har baconskiver til
- sort peber
- lidt træ tandstikker
Sådan gør du:
- skær dine løgringe ud, de skal være 1½ cm brede, der må godt være lidt gods i dem, ellers forsvinder de helt. Mit løg var ca. 6-7 cm i diamenter, med den størrelse kunne ét stykke bacon nå til en løgring
- jeg brugte de 2 yderste løgringe af hver skive, ellers synes jeg ringene bliver lidt små
- baconskiverne vikles bare stramt rundt om løgringen – jeg gjorde enderne fast med en træ tandstikker, så de ikke viklede sig op under stegning
- krydder løgringene med sort peber og steg dem i ovnen i ½ time ved 200 grader alm. ovn
- mit bacon var tilfældigvis ret magert, så jeg penslede løgringene med olivenolie 1 gang undervejs for at få den rigtige blanke finish.
Da Henrik så løgringene, spurgte han om det ikke var frygteligt besværlige at lave. Faktum er at det er pære let og noget så lækkert! Vi fik dem som lidt ekstra lir på en lækker burger, du kan se opskriften her.
Skriv et svar