Mindfulmad.dk

LCHF - sundhed uden afsavn

  • Hjem
  • Om/kontakt
  • LCHF og diabetes
  • Opskrifter

Squashpasta

29/08/2016 By Dorrit Nørgaard 2 kommentarer

Squashnudler

Squashpasta er standard LCHF tilbehør. Når man får rutinen i at lave den, tager den ikke ret meget længere tid end at tilberede at en pakke tørret spagetti. Vi kan bedst lide squashpastaen fast og al dente. Derfor salter jeg squashpastaen inden jeg tilbereder den, så noget af vandet allerede er trukket ud. Selve tilberedningen foregår på en pande. De skal behandles meget nænsomt, men så bliver resultatet også godt. Jeg skærer altid mine ud med en helt almindelig julienne-skræller, som ikke har kostet mig alverden. Jeg har også en spiralizer, fordi jeg troede, jeg ikke kunne leve uden, men jeg bruger den aldrig. 

3 portioner:

Du skal bruge:

  • 550 – 750  g squash skåret til pasta, afhængig af hvor meget fyld der er i din sauce
  • 1-2 tsk salt
  • 1 klat smør

squash pasta

Sådan gør du:

  • skær pasta ud af dine squash. Du kan bruge en julienne- skræller, mandolinjern, en spiralizer eller bare en kniv. Du kan også skære den til bånd, f.eks. med en almindelig tyndskræller
  • jeg skærer på alle sider rundt om kernerne i midten. Kernerne egner sig ikke til nudler, synes jeg
  • kom pastaen i en skål og drys med 1-2 tsk salt, vend godt rundt i dem, lad dem stå sådan, gerne i en halv times tid, denne proces trækker væske ud af pastaen og gør den mere fast
  • efter en halv time, er der trukket en del væske ud af dem og jeg lægger den til afdrypning på et rent viskestykke
  • når pastaen skal tilberedes smelter du 1 klat smør på panden, den må ikke blive brun.Ved lav varme, varmer du herefter pastaen igennem. Den må ikke stege, men skal blot varmes igennem, så de stadig har masser af bid
  • jeg bruger en madlavningspincet når jeg vender rundt i pastaen, det synes jeg er den mest nænsomme metode

squashpasta

Almindelig pasta er jo egentlig bare melklister, der fylder maven op. Så jeg har god samvittighed, når jeg serverer den fine grønne pasta under en dejlig sauce. Prøv squashpastaen med kødboller med tomatsauce, laks med reje- tomatsauce eller en klassisk bolognese.

DSC_2366

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & EmailPrinter venlig
(Visited 8.489 times, 28 visits today)

Skrevet i: LCHF, Tilbehør Tags: lchf, squash, tilbehør

« LCHF madplan uge 35
Kødboller med tomatsauce »

Kommentarer

  1. Gitte skriver

    29/08/2016 kl. 11:56

    Tak for tip og delikate billeder 🙂
    KH Gitte

    Svar
    • Dorrit skriver

      29/08/2016 kl. 12:16

      Velbekomme Gitte ????

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Om mig

Jeg blogger om lækker mad, tips, tricks og tanker for alle, der ønsker at begrænse deres indtag af kulhydrater. Det kan være i forbindelse med vægttab, stabile blodsukre for diabetikere, eller bare generelt velvære. Mit håb er at denne side kan være med til at gøre overgangen lettere og mere overskuelig for dem der ønsker sig at følge denne vej.

Read More…




Madplaner

Striks LCHF

Dressing til grill

Tomatdressing

gå til opskrift LCHF hvidt brød

LCHF franskbrød

gå til opskrift Omelet med champignon og ost

Omelet med champignon og ost

gå til opskrift Creme fraiche dressing med purløg og bacon

Creme fraiche dressing med bacon og purløg

gå til opskrift striks cheeseburgersuppe

Striks cheeseburgersuppe

gå til opskrift Lun panini med grønt

Lun panini med grønt - striks

gå til opskrift

Mindfulmad på facebook

WordPress booking calendar

Populære indlæg

Copyright© 2022 · mindfulmad.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR