Mindfulmad.dk

LCHF - sundhed uden afsavn

  • Hjem
  • Om/kontakt
  • LCHF og diabetes
  • Opskrifter

Suppe med kylling og champignon i crock-pot

09/02/2017 By Dorrit Nørgaard 4 kommentarer

Suppe med kylling og champignon i crock-potVinteren raser derude, sneen falder tæt. Det er en god dag til at at fylde crock-potten med ingredienser til en dejlig suppe. Denne suppe er en dejlig cremet suppe med kylling og champignon.  Crock-potten er genial at lave suppe i, alle de forskellige smage når virkelig at udvikle sig, det er helt fantastisk. Har du ikke en crock-pot og er du nysgerrig på, hvad det er for en fætter så har jeg skrevet lidt om det her.5 portioner

Du skal bruge:

  • 500 g champignon
  • 75 g forårsløg
  • 300 g knoldselleri
  • 2,5 dl piskefløde, fløde 38%
  • 2 fed hvidløg
  • 650 g kyllinge brystfilet 
  • 1- 1,2 liter grønsags- eller hønseboullion
  • 2 spsk smør
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk rosmarin
  • salt og peber

Sådan gør du:

  • Skær champignons i skiver 
  • brun dem af en en klat smør
  • skær forårsløg i skiver
  • skær knoldselleri i tern
  • pres eller hak hvidløg
  • kom det hele i din crock-pot sammen med de hele kyllingebryster
  • kom et par kviste frisk timian og rosmarin i gryden og krydder med lidt peber
  • hæld boullion over – start med 1 liter
  • tilbered på low i 8 timer
  • efter de 8 timer sæt crockpotten på high tag kyllingebrysterne op med en hulske
  • kom en kvart liter piskefløde i suppen 
  • pluk kyllingebrysterne fra hinanden med to gafler, det går ganske let
  • kom kyllingkødet tilbage i suppen og lad det varme med igen
  • smag suppen til med salt og peber – kom lidt ekstra boullion i, hvis du synes den er for lidt væde

suppe med kylling og champignon i crock-pot

Henrik spiste suppen med en bolle til, du kan også bage disse lækre suppebrød til. Jeg spiste kun suppe, for jeg havde ikke plads i maven til andet. Det her er det jeg kalder comfort food og lige præcis det jeg har brug for på en kold vinterdag. Suppen indeholder alt hvad du har brug for af protein og grøntsager. Hvis du ønsker at tilføje ekstra fedt, så giv suppen en klat hvidløgssmør på toppen lige inden servering.Suppe med kylling og champignon i crock-pot

Data fra Madlog:

Energi: 369 kcal Protein: 31 g Kulhydrat: 9,7 g Fedt: 27 g

Print Friendly, PDF & EmailPrinter venlig
(Visited 2.860 times, 21 visits today)

Skrevet i: Aftensmad, Comfort food, Crock-pot, LCHF, Supper Tags: champignon, kylling, lchf, vinter

« LCHF madplan uge 6/2017
LCHF madplan uge 7/2017 »

Kommentarer

  1. Merete V. skriver

    10/02/2017 kl. 07:37

    Igen har du “arrangeret” min weekend-mad 🙂
    Der er lavet indkøbsliste til denne suppe og til dine suppebrød.
    Glæder mig allerede til aftensmaden i morgen 😉

    Svar
    • Dorrit skriver

      10/02/2017 kl. 08:13

      Det lyder dejligt Merete 😉 Det er virkelig også godt vejr til en skål suppe 🙂 Jeg har en anden god vintersuppe i gryden nu 🙂 Jeg håber der kommer en opskrift ud af det. Den kommer med i min madpakke i weekenden, som er min arbejdsweekend – God weekend til dig!

      Svar
      • Merete V. skriver

        11/02/2017 kl. 22:04

        På andre blogs kan man hakke af at man gerne vil have besked når der bliver skrevet noget nyt på et indlæg man selv har kommenteret på.
        Har du overvejet det?
        Det sikrer, at jeg får læst de svar der kommer på mine spørgsmål for nogle gange kan jeg godt glemme, at jeg lige havde skrevet et eller andet et sted 🙂

        PS. Ser frem til endnu en suppe-opskrift 🙂

        Svar
        • Dorrit skriver

          11/02/2017 kl. 22:13

          Det har du ret i Merete, det vil jeg lige forske lidt i 🙂 Go weekend 🙂

          Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Om mig

Jeg blogger om lækker mad, tips, tricks og tanker for alle, der ønsker at begrænse deres indtag af kulhydrater. Det kan være i forbindelse med vægttab, stabile blodsukre for diabetikere, eller bare generelt velvære. Mit håb er at denne side kan være med til at gøre overgangen lettere og mere overskuelig for dem der ønsker sig at følge denne vej.

Read More…




Madplaner

Striks LCHF

Dressing til grill

Tomatdressing

gå til opskrift LCHF hvidt brød

LCHF franskbrød

gå til opskrift Omelet med champignon og ost

Omelet med champignon og ost

gå til opskrift Creme fraiche dressing med purløg og bacon

Creme fraiche dressing med bacon og purløg

gå til opskrift striks cheeseburgersuppe

Striks cheeseburgersuppe

gå til opskrift Lun panini med grønt

Lun panini med grønt - striks

gå til opskrift

Mindfulmad på facebook

WordPress booking calendar

Populære indlæg

Copyright© 2023 · mindfulmad.dk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR