Jeg hører til typen der godt kan hidse mig lidt op over prisen på de der små poser med taco krydderimix. Jeg blander selv og så ved jeg også hvad jeg får. – Ingen glukose, majsstivelse og andre uønskede elementer som tilføjer fuldstændig unødvendige kulhydrater . Jeg laver en lidt større portion, opbevarer krydderiblandingen i et glas med tætsluttende låg og bruger af den efterhånden.
Du skal bruge:
- 4 spsk chili pulver
- 2 spsk oregano
- 1 ½ spsk løgpulver
- 1½ spsk spidskommen
- 1½ spsk koriander
- 1 spsk røget paprika
- 1 spsk mild paprika
- 1½ tsk hvidløgspulver
- 1 ½ tsk salt
- 2 tsk cayennepeber
- 2 spsk sukrin gold
Sådan gør du:
- bland alle krydderierne god sammen og opbevar dem i et glas med tætsluttende låg.
- hvis du helst vil have dem helt findelt, kan du give dem en tur i en kaffekværn – jeg har bare valgt den rustikke udgave
Du skal være opmærksom på at der er stor forskel på chili – smag først lige på den du har fået købt og se hvor hot den er. Hvis den er meget hot, så brug lidt mindre af den, så du ikke laver en “Bubber” på din familie. De andre krydderier, kan du ligeledes skrue op og ned for indtil du finder din personlige stil
Skriv et svar