Jeg bilder mig ind dette er en mande-venlig salat. Hvis en mande-venlig salat findes, bør den i alt fald indeholde bacon. Denne her har både bacon i dressingen og som drys, så den opfylder den betingelse. Den passer godt til grill aftner. Vi spiste den til en lækker bøf med lidt bearnaise.
3 portioner
Du skal bruge:
- 250 g tomat
- 50 g rødløg
- 350 g grønne bønner fra frost
- 3 skiver bacon
- eventuelt lidt persille til pynt
- 1 portion bacon dressing
Sådan gør du:
- start med at lave din bacon dressing
- steg 3 skiver bacon ekstra – det skal bruges til drys – hak det med en kniv, fint eller groft som du kan lide det
- og dine grønne bønner i saltet vand i 3-4 min
- hæld bønnerne i et dørslag og skyld med koldt vand så tilberedningen stopper
- hak rødløget fint
- skær tomaten i tern
- hak persillen fint
- anret med bønnerne nederst i en skål eller på et fad
- kom tomat tern ovenpå
- læg de finthakkede rødløg ovenpå tomaterne
- hæld den lune dressing over salaten lige inden du skal servere
- drys til sidst med det ekstra bacon du har stegt
- drys eventuelt med lidt frisk persille
Hvis du vil have salaten med i madpakken, så vent med at hælde dressingen på. Det er bedst at lune bacon dressingen lidt inden du kommer den på salaten. Baconfedtet stivner når det bliver helt koldt igen og gør dressingen ret tyktflydende.
(Visited 2.495 times, 4 visits today)
Hvilken lun dressing??
Der er et link i opskriften 🙂